romicap Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Buna ziua,cu multe multumiri anticipate,poate exista cineva care sa-mi spuna unde gasesc schema electrica a integratului STK2028 , Multumesc frumos Link to comment
Toni Marginean Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Aveti aici o schema cu STK2028: http://elektrotanya.com/technics_su-z11 ... nload.html Link to comment
zal Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Uite schema celui cu II în coadă, dacă e cu IV e diferit. Link to comment
romicap Posted January 21, 2012 Author Share Posted January 21, 2012 Cred ca m-am exprimat gresit...!Scuze...!Diagrama lui STK2028 nu-mi foloseste dar, oricum,merci Zal! Am nevoie ,daca se poate.de o schema cu STK2028.Nu m-am descurcat Toni,unde m-ai trimis......!Oricum ,multumesc frumos pt. amabilitate! Ramane valabila rugamintea pt. o schema abordabila, AF, cu integratul asta !!! Link to comment
zal Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 El conţine numai etajul final, prefinal şi superdioda, ptr a construi un amplif întreg ai nevoie de o parte de intrare, atac, sau cum se mai spune englezit ''voltage amplifier''. El era folosit mai ales în combinaţie cu AN7060 x 2, AN7062, STK3042, mai rar cu un montaj cu tranzistori. Oricum e mică puterea. Decît să te chinui, mai bine-l vinzi cuiva care are nevoie să depaneze un amplif.Pune o poză cu talpa integratului, să vedem dacă e original, altfel nu are rost să încerci ceva cu el. Link to comment
romicap Posted January 22, 2012 Author Share Posted January 22, 2012 Salut Zal,STK-ul e recuperat dintr-un Tehnics model SA 103(AAF+Tuner)facut cu ani buni in urma!Stiu ca e bun pt. ca l-am probat intr-o "scula"asemanatoare,cat despre original.... sunt sigur!Pe vremea aia nu prea erau facaturi!AS fi vrut sa fac cu el un AAF pt. computer si cred ca singura solutie ,e, safac schema dupa cablajul de unde l-am recuperat...DE vandut ,ce-as putea sa iau pe el?Nou de brande 59eur+livrarea...!Parca nu l-as da!Oricum ,merci....Daca vrei sa-l vezi e pe pagina mea de Facebook-patrascanromica Link to comment
zal Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Dacă mai ai Technics-ul, poţi să-l repari, sau să decupezi partea de amplificare şi alimentarea ca să le refoloseşti în altă cutie. E mai greu de conceput sau de copiat un cablaj, e nevoie de talent la desen.Nu găsesc schema. Link to comment
romicap Posted January 23, 2012 Author Share Posted January 23, 2012 E o ideie...!Voi incerca cu toate ca nu stiu daca va merge....placa Technics e degradatarau de tot!!!A ramas doar zona cu STK`ul si componentele aferente,C`uri ,R`uri etc...Multumesc pt.amabilitate! Link to comment
Toni Marginean Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Cand mai incercati sa descarcati schema de aici http://elektrotanya.com/technics_su-z11 ... nload.html asteptati sa apara jos dreapta "Get manual" si abia apoi puteti lua schema (in limita a doua scheme pe zi). Link to comment
romicap Posted January 23, 2012 Author Share Posted January 23, 2012 Multumesc Don Toni!Nu stiam sa procedez....mai invata omul,nu!!!???S-a rezolvat! Link to comment
Recommended Posts