Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung ck-5022x

Recommended Posts

Pe noul an doresc tuturor multa sanatate si succese din plin in depanare! Rugaminte mare as dori schema tv de mai sus tot ce am putut vedea pe chasis scrie de 2 ori 33004-156-351 si are tda 8362 SPM-109B(T34218 2) Flinii D1651 Alimentare C4236 si SDH 209 B selector TECC2985VA14B problema e ca nu sta pe post sta imaginea fixa 3-4 secunde fuge alt post apoi fuge face cautare indeplineste toate functiile ce am masurat pe selector am AFT 4,9v AGC 10V tensiuni ce stau fixe indiferent de post apoi B 12V permanent VL,VH,U 12v infunctie de banda ce am putut verifica pina acum fara schema rog ajutor daca s-a mai lovit cineva de asa ceva multumesc

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Salut baieti imi cer scuze am fost plecat problema rezolvata s-a adeverit solutia lui Dan Cod c 470mf schimbat si reglajul Caf, pe aceasta cale multumesc: Dan Cod,Elmar,Sebiko si Ion Vasile (schema f clara) si tuturor forum-istilor care au totdeauna un cuvint de spus .Topic inchis mii de multumiri

• 3 years later...

Sanatate permanenta!TV-ul pe care-l am e identic cu cel din titlu.Difera terminatia MCU,la mine e SPM-109B T34220.2 memorie X24C02P.Nu are nimic defect,ce va rog sa-mi spuneti e daca si cum se poate modifica sa memoreze mai multe programe(99 de ex.)El doar 40 memoreaza 39+0.Multam!