Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DLd ceva da nu stiu ce..


LostCell

Postări Recomandate

Problema:instalat xp..sp1 sp2 pus bitdefender 9, zonealarm,bagat cablu de net in spate..si surpriza..firewallu de la bit 9 imi indica un trafic la intrare de 13..16 Kbyte/sec.Fac up-date la zone alarm si bit 9(2X) si dau sa scaneze,nici unul nu gaseste nimic dar trafic am doar la intrare cu toate ca am interzis accesul la toate aplicatiile tot dld,am verificat si nu se pune la traficul de net(nu ca m-ar deranja,dar problema este ca nu stiu unde merg kbytii aia :smt017 intrebare,are ceva windows ceva aplicatie prin el ce trece de firewall?inteleg ca compu mai trebuie sa comunice su serveru de la retea dar asta ar insemna ca trebuie sa si trimita date nu numai sa primeasca(cu 16Kbyte/sec!!!)..si ma gandesc ca cateva saptamani se dld cateva sute de mega care nu stiu ce ii cu ei.are cineva idee ce poate avea?sau zicetimi alt firewall..sau ceva.. :prayer:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Curioasa treaba si pt mine. La mine si cu firewal-ul din windows deschis , si cu antivirusul , si cu messengerul, daca nu umblu pe net sau daca nu dld ceva , traficul nu trece de 1-2 kb/s (asta la dld cat si la up-load).Ma gandesc ca , programele instalate la tine , care au nevoie de net ca de apa , comunica intens cu .....cineva (poate up-date-uri ) si de ai ai traficul asa de intens. Cred ca mai sigur te pot lamuri cei care folosesc aprox acelasi pachet de programe (antivirus si firewall) .

Link spre comentariu

nu cred ca nu exista!!!din moment ce firewallu imi arata tot traficul la intrare/iesire si imi momentul cand ii dau blocare trafic acesta dispare dar nu mai pot accesa netu.. :finga: sygate imi indica traficul broadcast cat si cel de net..si cel de net ii 0 dar asta de brodcast unde intra?

Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări