Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
LostCell

DLd ceva da nu stiu ce..

Recommended Posts

Problema:instalat xp..sp1 sp2 pus bitdefender 9, zonealarm,bagat cablu de net in spate..si surpriza..firewallu de la bit 9 imi indica un trafic la intrare de 13..16 Kbyte/sec.Fac up-date la zone alarm si bit 9(2X) si dau sa scaneze,nici unul nu gaseste nimic dar trafic am doar la intrare cu toate ca am interzis accesul la toate aplicatiile tot dld,am verificat si nu se pune la traficul de net(nu ca m-ar deranja,dar problema este ca nu stiu unde merg kbytii aia :smt017 intrebare,are ceva windows ceva aplicatie prin el ce trece de firewall?inteleg ca compu mai trebuie sa comunice su serveru de la retea dar asta ar insemna ca trebuie sa si trimita date nu numai sa primeasca(cu 16Kbyte/sec!!!)..si ma gandesc ca cateva saptamani se dld cateva sute de mega care nu stiu ce ii cu ei.are cineva idee ce poate avea?sau zicetimi alt firewall..sau ceva.. :prayer:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Curioasa treaba si pt mine. La mine si cu firewal-ul din windows deschis , si cu antivirusul , si cu messengerul, daca nu umblu pe net sau daca nu dld ceva , traficul nu trece de 1-2 kb/s (asta la dld cat si la up-load).Ma gandesc ca , programele instalate la tine , care au nevoie de net ca de apa , comunica intens cu .....cineva (poate up-date-uri ) si de ai ai traficul asa de intens. Cred ca mai sigur te pot lamuri cei care folosesc aprox acelasi pachet de programe (antivirus si firewall) .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ia vezi ca s-a mai discutat aceeasi problema, acel "trafic" nu ai cum sa il opresti decat daca scoti cablu de net afara. Instaleaza NetLimiter si vei observa ca acel trafic de fapt nu exista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu cred ca nu exista!!!din moment ce firewallu imi arata tot traficul la intrare/iesire si imi momentul cand ii dau blocare trafic acesta dispare dar nu mai pot accesa netu.. :finga: sygate imi indica traficul broadcast cat si cel de net..si cel de net ii 0 dar asta de brodcast unde intra?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu intra nicaieri. De acel trafic nu vei scapa atat timp cat internetul merge, chiar daca tu nu downloadezi nimic.Acel trafic NU se contorizeaza, NU micsoreaza viteza de downdload, asa ca nu vad de ce te deranjeaza.

Share this post


Link to post
Share on other sites

am obs ca nu se contorizeaza dar ma gandeam ca acest trafic se "aseza"undeva pe hdd si in timp se cam umplea ceva din hdd ok.mi-a scazut la 2k/sec i-am sunat si au zis ca a fost de la ei..nu mi-o zis exact :finga:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.