coman ion Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Va salut!La tv din titlu am inlocuit trafo linii bsc25-4835 cu 30002051 scos dintr-un sasiu ak30 (am bobinat 3 spire pt tensiunea de -14v asa cum spune intr-un subiect asemanator dl Palcu Ion).Am nevoie sa intru in service pt reglarea geometriei.Ma poate ajuta cineva cu intrarea in meniu service? Link to comment
elmar Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 nu are conector(o mufa cu doi pini) de service pe placa?DA! se face scurt intre cei doi pini ... Link to comment
coman ion Posted January 18, 2012 Author Share Posted January 18, 2012 Ba da, un conector la fel ca ala de difuzor. Link to comment
bobo Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 pai daca are conector de service nu mai pierdeti vremea si faceti strapul pe el. Link to comment
dan cod Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 La sasiele tv2kr se intra in service cu difuzorul asa spunem noi.Unii intra fara sa vrea si nu stiu cum sa iasa . Link to comment
coman ion Posted January 20, 2012 Author Share Posted January 20, 2012 Domnilor,cine stie cunoaste.Tot respectul pentru cei care mi-au raspuns.Mai am o singura intrebare (din curiozitate):am reusit sa memorez parametrii doar prin oprirea tv din intrerupatorul de retea(in meniu service fiind).Mai e si alta posibilitate de memorare?Asta cu oprirea mi se pare cam agresiva. Link to comment
elmar Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Mai e si alta posibilitate de memorare?Asta cu oprirea mi se pare cam agresiva.Tasta AV? Link to comment
coman ion Posted January 20, 2012 Author Share Posted January 20, 2012 Multumesc pentru raspuns,abia luni pot sa verific. Link to comment
Recommended Posts