cnc_step Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Am primit cerinte pentru versiunea Mach3 - 3.041, si l-am pus pentru inca 10 zile sa-l traga cine are nevoie. Mentionez ca nu este cracuit, va trebui sa va introduceti fiecare licenta, dar programul este singurul care da rezultate bune fata de alte variante care le-am incercat. Nu insistati pentru crack ca nu incurajez pirateria. Data trecuta l-au tras o multime de oameni, dar nici unul nu a dat un semn daca este ok, sau nu. http://dl.transfer.ro/transfer_ro-17jan-202187f7bb6.zip Vasile te rog lasa-l pe topic sa-l traga cei interesati, pentru ca este varianta care nu-ti trimite freza la plimbare in afara gecod-ului cum face cel de pe artsoft. Link to comment
znecula Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 L-am descarcat, l-am testat.Am facut un desen in Acad, l-am salvat dxf.L-am importat in LazyCam, l-am prelucrat cum zice la carte, totul arata frumos.Dar in Mach3 nu imi executta decat 50% din desen.E din cauza ca inca nu am luat licenta pt el? Pana acum am generat gcodul cu alte softuri si totul e ok.Cred totusi ca ar fi mai simplu sa lucrez totul in Mach.Stima. Link to comment
cnc_step Posted January 20, 2012 Author Share Posted January 20, 2012 L-am descarcat, l-am testat.Am facut un desen in Acad, l-am salvat dxf.L-am importat in LazyCam, l-am prelucrat cum zice la carte, totul arata frumos.Dar in Mach3 nu imi executta decat 50% din desen.E din cauza ca inca nu am luat licenta pt el? Pana acum am generat gcodul cu alte softuri si totul e ok.Cred totusi ca ar fi mai simplu sa lucrez totul in Mach.Stima.Pai normal, ca trebuie sa-ti bagi licenta. Link to comment
Guest radio_blanck Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Salutare! sunt incepator si vreau sa invat sa lucrz cu un cnc.As vrea sa-mi recomandati ce programe sa folosesc .Stiu sa desenez in Autocad,m-am familiarizat cu Mach3 dar mai trebuie un program care sa-mi faca din DXF GcodeMa gandeam ca daca tot invat de la zero macar sa invat pe un program mai profi Link to comment
myshyk Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Incearca cu ARTCam, nu e foarte complicatmincof, s-ar putea reposta Mach 3.041? Link to comment
Guest radio_blanck Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 ce ce vor intradevar sa dea o mana de ajutor ,si cunosc destul de bine Mach3,eu inca nu am terminat masina,si mi-e greu sa inteeg chiar toate comenzile pana nu le experimentz.Acum sa vedem cine sparge gheatza :P Link to comment
Recommended Posts