Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

acumulator toshiba laptop

Recommended Posts

Acumulatoru provine de la un laptop model toshiba satellite 1110-z15 problema este in felul urmator imi arata ca incarca dar bateria nu functioneaza niki macar pt 1 secunda.Am desfacut acumulatoru contine un montaj si 8 bucati de acumulatori singuranta este pusa la minus este ok akumulatori mai au 1,2v 1,4v in ei sunt grupati in cate 2bucati .Mentionez ca am desfacut toate firele dintre montaj si acumulatori si am mufat monatajul in laptop nu imi scoate absolut nici o tensiune pe fire,parerea mea montajul este distrus % laptop-ul mil detecteaza ca am cuplat acumulatorul si imi licare ledul de incarcare ,am verificat sa nu fie defect sursa laptop-uli de incarcare dar am tensiuni intre: 1v/3v maxim,pare sa fie bine.Cine imi poate oferi in acumulutaor intact si fara sa tina incarcat am nevoie doar de montajul electronic.post-40764-139829371443_thumb.jpgpost-40764-139829371448_thumb.jpg

post-40764-139829371452_thumb.jpg

• Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

acumulatorii sunt prea descarcati iar partea electronica sesizeaza acest lucru.de aceea nu scoate nimic.incearca sa-i aduci la macar 3,6v per element si o sa mearga.problema este,probabil,faptul ca nu mai au capacitate buna dar poate ca au stat multa vreme fara sa fie incarcati.