tata Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 V-as ruga daca mai detine cineva schema sa o posteze ;procesor ST6C-ELAINE 2( ST 6387B1/FLL) Link to comment
tehtronics Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 sasiul este 4S02...vad ca nu mai este schema postata pe forum, deci o aveti aici.. Thomas 54tcb141txt.pdf Link to comment
tata Posted January 17, 2012 Author Share Posted January 17, 2012 Multumesc dl. Tehtronics . Problema este ca nu receptioneaza semnalele de la telecomanda care afost verificata si este ok. Pana la procesor am verificat si inlocuit tot ,nu-mi ramane decat sa schimb procesorul -sa vad unde il gasesc- Inca o data multumiri . Link to comment
tehtronics Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 -daca ati probat telecomanda pe un tv identic(compatibil), da...-insa, daca verificarea ei s-a facut pe o camera de telefon mobil sau tester cu "bip-uri",verdictul dat nu este pe deplin elocventdeci...? Link to comment
tata Posted January 18, 2012 Author Share Posted January 18, 2012 Telecomanda televizorului a fost initial defecta, clientul si-a cumparat una identica; intre timp i-am reparat-o si pe cea originala iar rezultatul a fost acelasi .Multumesc pt. sugestii . Link to comment
dan cod Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Daca nu aveti testerul qunda asa bine s-ar putea ca ambele sa emita coduti aiurea si nu aveti de unde sti asta fara testerul asta. Link to comment
zvasile Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Multumesc dl. Tehtronics . Problema este ca nu receptioneaza semnalele de la telecomanda care afost verificata si este ok. Pana la procesor am verificat si inlocuit tot ,nu-mi ramane decat sa schimb procesorul -sa vad unde il gasesc- Inca o data multumiri .receptorul IR l-ai schimbat Link to comment
tata Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 Da a fost primul lucru care l-am facut ; pe pinul de iesire aparatul de masura i-mi indica la actionarea oricarei taste de pe telecomanda " trenuri de impusuri " Link to comment
dan cod Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Din pacate nici asta nu spune mare lucru.Daca ati avea un M4Y ar fi super sa puteti incerca,tare mi-i frica ca munciti degeaba. Link to comment
Recommended Posts