Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce propuneti pt o linie audio completa?

Recommended Posts

buna ziua!Apelez la ajutorul celor specializati in acest domeniu.Am nevoie de o linie audio completa... de la microfoane, mixer, amplificator boxe (sau ce-o mai fi nevoie).. care va fi folosita in special pt actiuni live (fie cantat fie vorbit). (rar va fi folosit pt muzica de anumite playere media)Va rog sa veniti cu cateva recomnadari pt amplificator (cati watti/chanal, impedanta iesire, marca), mixer (o sa fie 4 intrari mic necesare obligatoriu + altele), boxe (2 la numar deocamdata, care vor fi pozitionate pe perete sau pe stativ)Sistemul va fi folosit intr-o incapere de 100-130mp, ceea ce ma face sa cred ca nu e nevoie de un sistem foarte puternic gen sute de watti, ca nu fac discoteca.nu caut produse noi, vreau sa ies si ieftin si bun pe cat posibil.multumesc anticipatp.s. dupa ce am scris am vazut unde am postat, probabil trebuie mutat la alta rubrica.. .cer scuze de la moderatori.. si daca e necesar.. rog sa-l mute

• Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic