Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema luminozitate display laptop toshiba m70

Guest rhydin

Recommended Posts

o mica problema,un laptop toshiba m70 - 340subit nu sa mai aprins display, am constatat ca daca luminam cu o lanterna se vedea,am zis ca este dus invertorul,am cumparat un altul nou dar aceasi problema.daca introduc cablul de alimentare in invertor si dau socuri, se aprinde si se stinge,daca repet procesul de cateva ori,se aprinde si functioneaza okey, daca il las sa intre in standby sau screensaver, la fel,nu mai am luminozitate deloc.a mai intampinat cineva problema asta?, pe vga am vazut ca functioneaza okey.acum nu stiu ce sa mai schimb, sa fie pamblica? sa fie neonul de vina ?

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

scuze nu am primit notificare de raspuns , mersi de informatie, am facut cum ai zis,si da, se auzea un sfarait intr-un colt al display-ului,nu tare,in momentul care am deslipit ciolofanul din coltul ala,se auzea foarte tare,pana la urma mi-am luat inima in dinti si am desfacut lcd-ul,si intreadevar neonul avea o fisura, mersi pentru raspuns.aviz amatorilor ca si mine dealtfel,nu cumparati ceva pana nu sunteti siguri 100% care este defectul.