ivanflorin Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Am aceasta telec si nu stiu cu sa dau cautare automata....cautare manuala este in regula..philips ;model 14PT135B/01.... Link to comment
dan cod Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Se pare ca este anubis A si pauza cautare automata(pe vremea aia nu era asa ceva) Link to comment
ivanflorin Posted January 17, 2012 Author Share Posted January 17, 2012 tot respectu domnu Dan;nu stiu cum am facut dar a aparut cautare automata..nu stiu pe ce am apasat...sasiu S AA5 AA... Link to comment
ivanflorin Posted January 17, 2012 Author Share Posted January 17, 2012 am reusit pina la urma....se tine apasat tasta l-ll peste 10 s...dar mai am o problema....anumite posturi nu are sunet ..de exOTVANT3FAVORIT...sunet corectANT1TVR1....fara sunet cum se modifica fregventa 5.5/6.5 din telec sau trebuie tras in banda Link to comment
ivanflorin Posted January 17, 2012 Author Share Posted January 17, 2012 Tot sun clientul sa-mi spuna de unde are tv-ul ..nu raspundeNu vreau sa umblu in el pina nu dau de clientRevin cu un rez imediat ce dau de client..Multumesc d-nl Dan ca ne ajuta in multe rinduri...multa sanatate.. Link to comment
Recommended Posts