Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

antirozatoare

Recommended Posts

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Gasesti pe net...sigur. Daca vrei iti spun pe pm unde anume. Si eu am realizat recent un montaj similar, (nu stiu ce montaj vrei tu sa experimentezi pentru ca nu se poate deschide fotografia...cere sa fii inregistrat sau ceva) dar cred ca e asemanator pentru ca e realizat cu acelasi circuit. L-am pus intr-o moara de porumb....Acuma sa vad peste ceva timp care or fi rezultatele.

:rade: Vecinul unui prieten a pus unul intr-un garaj - destul de rapid a adunat acolo tot ce era rozator pe o raza de 30 de garaje... i-au ros pina si scutul de plastic de la aripa fata de la masina, pe linga alte acareturi de prin garaj... Unele rozatoare poate chiar au ureche muzicala!E mai eficienta o pisica!

Si eu am un amic care a cumparat unul de la M...o si a fost foarte bune pentru vecini.Toti sobolanii si soarecii sau adunat la el(acum nu stiu daca nu cumva unul a murit si restul au venit la inmormantare :ras: )Daca cineva gaseste unul functional si eficient ma intereseaza si pe mine schema.