Guest danutz40 Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 va rog frumos cine ma poate ajuta sa scriu 723mb pe un cd de 700....ma int daca exista vreun program sau pot cu nero cumva comprimat.....mentionez ca l-am scris pe un cd de 800 dar nu mi-a fost de folos ......mai precis am un cd de navigatie ptr masina si pe ala de 800 nu mil citeste...invalid cd....va multumesc Link to comment
stefan94stefan Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 asta nu am mai auzit sa scrii 723mb pe un cd de 700mb parerea mea e ca nu este posibil asa ceva ? Link to comment
djdansmart Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Se poate scrie peste capacitatea cd-ului..cd-ul are o rezerva..! Incearca cu Traxdata..eu am scris peste 700 mega..overburning!!Fa un test:Nero CD-DVD Speed-->Extra-->Overburning TestCauta in setari si activeaza functia overburn..testeaza mai multe marci de blank-uri. Link to comment
wally_gatter Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 posibil sa perzi date cu overburning-ul.. ai cautat suport la producator ptr modelul tau de GPS? Link to comment
Guest danutz40 Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 posibil sa perzi date cu overburning-ul.. ai cautat suport la producator ptr modelul tau de GPS?nu cred ca ma ajuta ...nu este chiar original.... Link to comment
Recommended Posts