Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Multimetru Dt9208A

Guest batranul 0le

Recommended Posts

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Daca ai un prieten/ruda /cunoscut in Bucuresti, roaga-l sa mearga in talciocul din Obor, cel de langa sina. Cum intra pe mana dreapta sunt cateva tarabe ale unor vanzatori de la care poate cumpara cu ceva intre 30 si 40 lei. La cerere iti dau si factura fiscala perfect valabila. Ma rog, normal ca trebuie sa le dai datele firmei care cumpara aparatul.Succes.

Stai nitel. Nu am vrut decat sa ajut, nu sa fac misto. Am fost in Tg Mures in aprilie 2008 cand am venit cu treaba.Plecam de la hotel pe la 8 (am) si ajungeam dcel mai devrem, dupa 8, dar pm, rupti si stiind ca a 2-a zi trebuie sa reluam treaba, pt ca delegatia era pt un anumit nr de zile. iar sastam in plus nici nu se punea problema.Asa ca nu am avut timp sa vizitez orasul si talciocul..Stiu doar hotelul, 2 restaurante unde am mancat, locul unde trebuia sa ne facem treaba si atat. Am facut doar nitica promenada prin centru pe langa hotel, inainte sa pun capul pe perna...Revenind. Un coleg are niste rezistente si condensatoare etalon, verificate metrologic. Si pe baza lor mi-a comparat DT-ul, ambii fiind ferm convinsi ca la cat am dat pe instrumentul din piata o sa apara diferente majore. Am fi pierdut pariul. Cat a iesit e super bine, adica in jur de 1% ..