Guest nelutu88 Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Salut!As vrea sa scanez o carte si as vrea sa stiu daca este vreun program care mi ar da posibilitatea sa convertesc "pdf-ul" scant intr un doc "pdf" searchable. ms! o dupa masa faina! Link to comment
pinky Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Cauta programe OCR. Asta face conversia din imagine in text.Cand scanezi PDF, rezulta o imagine cu dimensiune exacta cu sursa, nu un pdf clasic in care poti sa cauti dupa litere / cuvinte.Sunt multe programe OCR, unele mai bune / proaste decat altele, freeware sau pe bani. In oricare caz, ai nevoie de un calculator cat mai bun deoarece OCR-ul foloseste procesor din belsug. Cu cat e mai bun computerul, cu atat dureaza mai putin "conversia".Incearca mai multe programe si vezi care te satisface.Bafta. Link to comment
Guest antonio30 Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Bună. Vă rog să mă ajuta-ți și pe mine cu o problemă. Am transformat (cu you tube downloader) un film din format pod video în xvid mpeg 4 codec (avi), după care l-am inscripționat pe un dvd. Când l-am pus pe un dvd player imaginea funcționa normal dar sunetul parcă mergea pe repede sau se auzea un vâjâit ciudat , oricum nu sunetul original. Unde este problema? Mulțumesc. Link to comment
E_manuel Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 @antonio30, programul cu care ai facut conversia este praf, iti recomand sa folosesti in viitor sony vegas.Daca sonorul nu este potrivit cu imaginea, se datoreaza conversiei gresite, de la programul cu care ai facut conversia. Link to comment
Rudolf Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 Salut!As vrea sa scanez o carte si as vrea sa stiu daca este vreun program care mi ar da posibilitatea sa convertesc "pdf-ul" scant intr un doc "pdf" searchable. ms! o dupa masa faina!ABBYY fine reader Link to comment
Recommended Posts