Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Program de convertit

Guest nelutu88

Recommended Posts

Guest nelutu88

Salut!As vrea sa scanez o carte si as vrea sa stiu daca este vreun program care mi ar da posibilitatea sa convertesc "pdf-ul" scant intr un doc "pdf" searchable. ms! o dupa masa faina!

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Cauta programe OCR. Asta face conversia din imagine in text.Cand scanezi PDF, rezulta o imagine cu dimensiune exacta cu sursa, nu un pdf clasic in care poti sa cauti dupa litere / cuvinte.Sunt multe programe OCR, unele mai bune / proaste decat altele, freeware sau pe bani. In oricare caz, ai nevoie de un calculator cat mai bun deoarece OCR-ul foloseste procesor din belsug. Cu cat e mai bun computerul, cu atat dureaza mai putin "conversia".Incearca mai multe programe si vezi care te satisface.Bafta.

Guest antonio30

Bună. Vă rog să mă ajuta-ți și pe mine cu o problemă. Am transformat (cu you tube downloader) un film din format pod video în xvid mpeg 4 codec (avi), după care l-am inscripționat pe un dvd. Când l-am pus pe un dvd player imaginea funcționa normal dar sunetul parcă mergea pe repede sau se auzea un vâjâit ciudat , oricum nu sunetul original. Unde este problema? Mulțumesc.