dj_dexter1975 Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Este vorba despre un program folosit in optimizarea debitarii materialelor in plan 2D (CUTTING OPTIMIZATION PRO). Aceasta versiune imi functioneaza 30de zile dupa care imi cere codul de activare.Am incercat s-o dezinstalez si instalat din nou ,dar tot nu merge.Astept sfaturile voastre ,va multumesc anticipat. Link to comment
wally_gatter Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 cumpara-l sau cumpara-i licenta si vei avea programul activ.. nu incurajez piratarea de softuri , de aceea iti recomand asta Link to comment
dj_dexter1975 Posted January 17, 2012 Author Share Posted January 17, 2012 Sincer nu cred ca merita sa dau banii pe un program pe care-l folosesc poate odata pe luna ,am intrebat doar crezand ca pot primi un ajutor....si apropo de liceenta...ma intreb cati dintre noi ruleaza legal un windows cu liceenta? Link to comment
wally_gatter Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 De exemplu eu , am dat bani pe ea Link to comment
Recommended Posts