th3-razor Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Salut mi-am achizitionat azi un multimetru DT9205A cu buton de hold si nu am reusit sa masor nici un condensator... :| testerele le am puse - la COM si + la V ohm... trebuie pus altfel ?(nu a venit cu manual ..)Ps:am incercat cu mai multe condensatoare si mai mici de 200uF Link to comment
Guest basil45 Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 http://www.ehow.com/how_7585821_use-dig ... 9205a.html intra aici si vezi cum se foloseste Link to comment
__farad__ Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Pt condensatori nu se folosesc tatorii ci bornele CX Link to comment
th3-razor Posted January 15, 2012 Author Share Posted January 15, 2012 Nu are borne CX am uitat sa mentionez ... edit: o poza cu minunea ... Link to comment
__farad__ Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 [attachment=0]DT9205A.JPG[/attachment]Atunci nu are nici capacimetru. Se pare ca sub acelasi nume se ascund mai multe multimetre. Link to comment
th3-razor Posted January 15, 2012 Author Share Posted January 15, 2012 deci cu alte cuvinte mi-am luat teapa ... Totusi pe el scrie CE(comunitatea europeana) e posibil sa fie mai multe versiuni ? Link to comment
__farad__ Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Sunt. Cauta pe Google dupa DT9205A (imagini) si ai sa vezi. Eu am gasit vreo 4 modele Link to comment
kodor2001 Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 ... testerele le am puse - la COM si + la V ohm... trebuie pus altfel ?(nu a venit cu manual ..)Desi poza e neclara, parca vad un semn de condensator la borna mA si notatii cu culoarea albastra diametral opuse domeniului de ohm. Banuiesc ca (virgula) condensatorii se masoara cu testerele puse la com si mA Link to comment
__farad__ Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 ... testerele le am puse - la COM si + la V ohm... trebuie pus altfel ?(nu a venit cu manual ..)Desi poza e neclara, parca vad un semn de condensator la borna mA si notatii cu culoarea albastra diametral opuse domeniului de ohm. Banuiesc ca (virgula) condensatorii se masoara cu testerele puse la com si mAOchi de soim. Incearca varianta asta. Sincer nu am observat ce scrie cu albastru Link to comment
th3-razor Posted January 15, 2012 Author Share Posted January 15, 2012 yupiiii merge multumesc foarte mult.Credeam ca e stricat si deja incepea sa-mi para rau.O sa-mi achizitionez si un DT9205A adevarat ala de il stiu cu CX.Momentan imi foloseste si asta. Link to comment
Recommended Posts