amatorul Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 imi poate spune si mie cineva daca as conecta un laser shinp cl-15 rg la un dmx ce ar controla fiecare fader al dmx-ului? Link to comment
amatorul Posted January 15, 2012 Author Share Posted January 15, 2012 nu stie nimeni? Link to comment
amatorul Posted January 16, 2012 Author Share Posted January 16, 2012 stiu ce stie sa faca el pt. ca il am,dar vreu sa ztiu cand il conectez la un dmx ce functie are fiecare fader al dmx-ului Link to comment
amatorul Posted January 18, 2012 Author Share Posted January 18, 2012 chiar nu a pus nimeni un laser ca acesta pe dmx,sau macar sa aiba cartea lui? Link to comment
amatorul Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 am reusit intr-un sfarsit sa gasesc ceva dar sincer nu inteleg prea bine:DMX channel: 7 channels control, includes Mode (Close / DMX Static Patterns / DMX Dynamic Patterns/Sys-Sound/Sys-AUTO), Static Patterns/Dynamic Graphics selection, X / Y Position, Scan Speed, Play Speed, Size, Color. It has Black Our function.ma puteti ajuta?adica sa mi le spune-ti mai pe romaneste Link to comment
Guest mclocky Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 ar trebuii sa te joci cu toate functiile laserului: culoare, pozitie, viteza de miscare, viteza de schimbare a culorii, e inchis, si sa programezi niste functii specifice ale laserului automat :Deu zic ca daca ai jucariile incepi sa butonezi si iti dai seama ce face fiecare , eu as butona Link to comment
amatorul Posted April 5, 2012 Author Share Posted April 5, 2012 am reusit sa ma joc cu el dar se pare ca nu merge asa cum imi doream eu. Link to comment
Recommended Posts