alex69boss44 Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Ma intereseaza sa aiba si sonda de temperatura.Am gasit MULTIMETRU DIGITAL PROFESIONAL - DT 9208A (FRECVENTA+TEMPERATURA).Merita? Link to comment
Guest basil45 Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 eu am un m890c,din 99-2000...si n-a fost menajat.de curand am facut comparatii de proba cu un protek 505,diferente mici,nesemnificative,la diferite masurari Link to comment
riderinblack Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Daca vrei sa-l folosesti pentru masuratori facute acasa merita, daca vrei ceva bun (sa aibe precizie buna) orienteaza-te spre un Uni-T de exemplu. Daca vrei ceva profi cauta un Fluke.Eu am 2 DT830-uri si un DT9205A (printre altele) dar cat de curand voi mai cumpara unul de firma (ori un Uni-T ori un Mastech) Link to comment
dan cod Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 La 50 de lei e greu sa gasesti ceva bun.Cat despe DT9208 Profesional ce sa mai zic cat de profesional poate fi un aparat la 50 de lei. Link to comment
gauss Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Problema cu multimetrele ieftine este anduranta in timp ... pot masura bine la inceput , cind sint noi , cu limitarile de rigoare ...3 1/2 digiti , 2,5 reactualizari /secunda , banda in alternativ de cel mult 400 Hz , numai sinus ...apoi se depreciaza datorita calitatii materialelor si executiei ... nu poti la bani putini sa ai performanta , daca ar fi asa ar fi lumea electronicii populata numai cu DT xxxx , s-a mai tratat subiectul in alt topic , cu pareri pro si contra , mai mult sau mai putin cu argumente acceptabile si exemple relevante ... Link to comment
Guest Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 E pentru incepatori. E bun. Dupa ce te inveti sa masori si iti vor creste pretentiile vei constata singur cat de bun a fost. Te sfatuiesc sa nu masori curenti mai mari de 3-4 A cu el pt ca nu are sonde de calitate. Link to comment
elmar Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Off topic... Mă întreb cum ai reuşit să răspunzi la topicul ăsta vechi de câţiva ani!?Probabil că şi-a mai luat încă 10 aparate de atunci...sau a renunţat la acest gând... Link to comment
Guest Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Din greseala, nu stiu cum eram in pagina si mi s-a parut ca e de azi. Mi-am dat seama dupa ce am postat ca era un topic mort. Si daca tot l-am inviat, de ce sa nu? Eu chiar caut cel mai ieftin DT92 ... 05 sau 08. Link to comment
Guest uro Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Pai oricum este ieftin. Alta varianta ar fi gratis. Link to comment
q_acdc Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Un multimetru ieftin trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: consum mic de energie,testerele (cabluri de masurare)sa fie de calitate,holster,o tensiune la borne cat mai mare pe diode,comutatorul de functii fiabil.(personal am ales Kyoritsu 1009 si nu ma dezamagit ) Link to comment
Guest uro Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Pare interesant la banii aia,Kyoritsu 1009. Link to comment
stazis Posted May 25, 2017 Share Posted May 25, 2017 Cred ca la banii astia poti gasi ceva modele de la UNI-T cum ar fi modelul UT33. Link to comment
Recommended Posts