Guest klausse Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 sal am si eu o plasma lg rz421px si de 2zile mi-a aparut 3dungi negre late de cca10-20cm pe verticala ma ajuta si pe mine cineva cu stima si respect Link to comment
E_manuel Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Pune o fotografie in care sa vedem ceea ce spui. Link to comment
K1nderu Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Salut! Cred k problema ta poate sa fie integratul dintre cadre,pune si o poza,bafta! Link to comment
baza Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 are probabil panelul defect, Link to comment
K1nderu Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Un coleg de clasa are o plasma si stiu k are integrat de cadre,a avut probleme cu imaginea si proful meu de fizica mi-a zis k are un integrat defect,el a reparat plasma si eu deaia am zis de integrat de cadre nu am mare experienta dar stiu cate ceva il electronica,acum ma scuzati k spun si aberatii Link to comment
Recommended Posts