mihai1979 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 am primit acest tv cadou si amicul meu nu stia nimic despre starea lui. luindu-l la "intrebari" am gasit sursa cu 5 cond uscati. sa nu fie pb i-am schimbat pe toti dar..."ezista o problema". se aprinde totul ok ,zice ca nu are semnal (ca nu-i dau antena) si dupa aia se blokeaza in sensul ca nu vrea telecomanda sau cind o simte daca-i dau MENU ramane intepenit si nu mai face nimic. pe placa de baza e scris asa: beko elektronik x5b190r-4,procesor d6111gm 100 si integratul"video"(ala de com lcd-ul) e mst7610lb-lf. acum rugamintea mea este: daca a mai avut cineva asemenea defect (blocarea oricarei functii) sa ma lumineze si pe mine cu remediul aplicat sau poate are cineva un dump functional sa incerc sa-i bag o memorie noua. va multumesc! Link to comment
script22 Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 poate mai ai proble la alimentare ai schimbat conzii da poate iti oscileaza sursa ceva din alimetare si iti blocheaza procesoru . Link to comment
mihai1979 Posted January 12, 2012 Author Share Posted January 12, 2012 sursa nu face probleme .toate tensiunile sint "batute in cuie ".nu are nic o deviere de la norma . edit remus68 - cind raspunzi, NU apasa "citeaza" - pentru asta ai la dispozitie butonul Raspunde. Nu iti voi mai edita mesajele. Le voi sterge. Link to comment
tehtronics Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 pentru 24C08 si 24C16, ai in "attach"... Link to comment
Recommended Posts