Guest darvin Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 buna ziua.imi cer scuze daca se discuta sau sa mai discutat pe undeva sunt nou aici si nu prea stiu cum sa caut.....am o skoa octavia 2 care a venit cu bluetooth din fabrica,acum vad ca imi face figuri codul lui este 5PO 862 335 C imi puteti spune va rog frumos daca asa ceva se poate repara?va multumesc Link to comment
alfabit Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 [quote name="darvin"... cu bluetooth din fabrica' date='acum vad ca imi face figuri codul lui este 5PO 862 335 C imi puteti spune va rog frumos daca asa ceva se poate repara? ...[/quote] Orice facut de mina omului se poate repara, acuma depinde daca gasesti mesterul potrivit si cit costa. Fierul se repara, omul insa mai greu ! Link to comment
Guest darvin Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 ok multumesc frumos de raspuns dar stii si pe cineva ca s-ar pricepe? Link to comment
alfabit Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 .. stii si pe cineva ca s-ar pricepe?Din pacate nu stiu, eu mai mult cu frantuzoaice... Link to comment
Recommended Posts