Guest unde Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Televizorul meu CS Electronics + telecomanda pilot Pilot P1654 = not love anymore! Telecomanda emite (ledul martor se aprinde) si impulsurile in infrarosu ale ledului se pot vedea cu o camera video foto. Am inteles ca fiind vorba de o telecomanda universala, ar necesita reprogramare. Am cautat pe goagal si nu am gasit nimic relevant. Mai e si varianta in care receptorul de infra-rosu al televizorului e defect, dar eu nu pot testa asa ceva. Ma poate ajuta cineva cu instructiunile de programare ale telecomenzii? Link to comment
dan cod Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 P1654 nu este o telecomanda universala deci nu se poate programa. Link to comment
Guest unde Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Sa inteleg ca e posibil sa se fi stricat partea de receptie IR din televizor? Link to comment
dan cod Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 E posibil sa se fi stricat partea de receptie cum foarte posibil este ca telecomanda chiar daca emite emite aiurea.De aceea s-a inventat testerul qunda pentrui a putea verifica mai bine si ce anume emite.Din pacate nu stiu P1654 pe ce cod trebuie sa emita,poate vreun coleg stie. Link to comment
Recommended Posts