Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

bormasina vreau sa o repar

Guest pralea29

Recommended Posts

Guest pralea29

salut am o bormasina ainhel si a fost demontata .Am asamblato si nu stiu sa-i mai leg firele de alimentare si condensatorul ma poate ajuta cineva cu o poza sau o schema? cu multumiri

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest pralea29

Editat de ola_nicolas: Am sters mai multe postari ale initiatorului, care erau de prisos. Am sters si un link (fara continut) catre un video Youtube, in aceasta postare.

Altminteri, daca nu se incarca fisierele imagine cu butonul "Aseaza in linie" de sub editorul ElForum (in partea stanga) in cazul unei "caderi" necontrolate a sistemului (cum s-a intamplat nu mai departe decat vara trecuta) fisierele atasate nu vor lasa nici-o "urma" in topic. Concret, in cazul de fata va rezulta o postare "vida" (doar cu interventia mea si fara atasamente). Cei care nu respecta aceasta indicatie, vor fi tentati sa dea vina pe moderator (care pasami-te le-a sters atasamentele) asa dupa cum de altfel mi s-a mai intamplat. Pentru toti cei care nu stiu aceste amanunte si in special pentru incepatori, exista topicul important (inchis pentru utilizatori) denumit "Important pentru utilizatori!!!", unde m-am straduit sa fac un succint indrumar ilustrat al felului cum se face un atasament. Dar se pare ca este prea putin vizualizat, considerandu-se neinteresant.

post-62465-139829368209_thumb.jpg

post-62465-139829368219_thumb.jpg