Alextv Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Buna dimineata stimati colegi !Am la reparat acest tv. LUSTAR model 21 LSOEA7NF ,adica...impropriu spus la reparat ,pt. ca tv.ul functioneaza doar telecomanda nu mai functioneaza . Am desfacut.o, am curatat.o,nu are lipituri reci ,nu are intreruperi...baterii noi, dar nu vrea sa functioneze, si nu are decat 2 luni tv.ul.( o verific pe camera telefon). Va rog ,daca stiti unde o gasesc ,clientul este mort fara telecomanda , multumesc anticipat ! Link to comment
tehtronics Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 dupa aspect(in lipsa altor date furnizate) pare a fi NP51, dar nu o lua de bunamai sigur, ar fi necesar sa spui ce procesor are TV-ul Link to comment
dan cod Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Daca ai avea tester qunda sa vezi exact daca emite ce emite.Daca e NP51 emite pe pozitia 06- 6121 cod 08F7 stbyul face 12 V+ 1A,V- 1E,P- 16 si P- 1F.Ieri am patit cu un client care a adus un tv ca nu merge telecomanda.Curios la mine a mers 5 minute dupa 5 minute emitea pe acelasi CI la qunda dar alt cod.Fara tester e greu. Link to comment
cristronic Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Dupa cum arata,aproape sigur e pe cod de Sanyo. Link to comment
Alextv Posted January 11, 2012 Author Share Posted January 11, 2012 Buna seara. Am rezolvat telecomnda . Am avut si NP51 dar nu a mers. Era LED.ul intrerupt . Va multumesc tutror pt. timpul acordat. O seara buna va doresc ! Stima . Link to comment
Recommended Posts