damian_sandel68 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Buna seara, Rog pe cineva care se descurca bine in IT, sa ma ajute privitor la; se poate descarca casete VCR in calculator cu chitul mentionat mai sus? Multumesc. Link to comment
idm_luci Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Acel cablu e de fapt o placa de captura , si ca sa iti raspund la intrebare : DA se poate cu software potrivit si cu cateva cunostinte de conversie si procesare video. In functie de software-ul folosit si de cunostintele tale dupa captura vei avea un fisier video de diverse forme , marimi si calitate video. Link to comment
damian_sandel68 Posted January 11, 2012 Author Share Posted January 11, 2012 Multumesc d-le idm_luci pentru precizare. Eu am achizitionat acest kit impreuna cu programul de instalare pe CD. Dupa ce il instalez, nu-l mai pot deschide! Cred ca-mi scapa ceva. Am scris alt program de pe net, ceva mai nou,dar calculatorul nu vrea sa citeasca cablu usb. Are program separat acest chit?. Marturisesc ca nu prea am cunostinte profunde despre calculator. Cu stima. Link to comment
idm_luci Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 Incearca cu windows movie maker, de obicei e inclus in windows si face treaba destul de buna. Prima data verifica in device manager daca e instalat driverul placii de captura. Link to comment
Recommended Posts