Gizmo Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Caut manual de folosire pt. televizorul PALcolor A590SV. Multumesc. sper ca an postat unde trebuie :yawinkle: Link to comment
Tavi Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 zi ce te intereseaza, ca manual de " folosire " ma indoiesc sa gasesti scanat Link to comment
Gizmo Posted March 23, 2006 Author Share Posted March 23, 2006 ma intereseaza cum pot cauta posturile si cum sa le memorez. Am un buton P si unul * care imi "activeaza" trei benzi: una: 1-40; una 01-80; una S1-S20. Pe canalele astea am programele. si vreau sa le pun cumva in ordine.Nu am reusit sa gasesc reglajul de ecran (lungime etc..) Link to comment
Tavi Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 de la tv faci asa :apesi * si apare canalul normal Cla o noua apasare apare canalul special S daca doresticu + sau - selectezi canalul doritapoi daca ai nevoie de acord fin apesi pe acord fin >><< ( care are un semn de genul asta ) si apoi tot + sau - pana se vede f bineapoi apesi P si cu + sau - selectezi programul dormitapoi apesi iar *totul trebuie facut fara pauzecat priveste reglajul de ecran ( lungime ) numai tu sti ce e aia ... Link to comment
I.Dani83 Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 ma intereseaza cum pot cauta posturile si cum sa le memorez. Am un buton P si unul * care imi "activeaza" trei benzi: una: 1-40; una 01-80; una S1-S20. Pe canalele astea am programele. si vreau sa le pun cumva in ordine.Nu am reusit sa gasesc reglajul de ecran (lungime etc..)Daca esti depanator si nu sti sa cauti posturile la TV-ul acela sa iti fie .... Daca nu, iti este iertat poti sa intrebi linistit . Link to comment
Tavi Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 hmm , I.Dani83 .....sincer nu isi doreste nimeni un nou user care sa comenteze orice se posteaza aicidaca ai ceva de spus e ok, daca nu, nimeni nu se supara cand nu raspunzi mai este metoda de memorarea a programelor cu ajutorul telecomenzii la acest sasiueu astept sa o prezinti tu aici Link to comment
Gizmo Posted March 28, 2006 Author Share Posted March 28, 2006 merci mult TARA. reusisem sa incurc programele putin si nu stiam ce butoane am apasat. acum m-am lamurit complet. LOL care e problema daca sunt depanator sau nu. aici numai depanatorii posteaza? :prayer: exista telecomanda pt. acest TV? P.S.: nu sunt nici un soi de depanator, oricum nu e frumos ce ai postat I.Dani83 Link to comment
Gizmo Posted May 19, 2006 Author Share Posted May 19, 2006 nu am mai cumparat telecomanda dintr-un singur motiv: dupa 2-3 saptamani cand cablul a mers impecabil, jumatate din canale au cazut pur si simplu, se vad f. purecos, inclusiv tvr1 se vede alb-negru :rolleyes:. provider-ul a spus ca nu a facut modificari pe zona in care stau. ce e de facut ca sa receptionez din nou programele lacrima. Link to comment
bad_boyfl Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 la modelul acesta apar f des lipituri reci in tunerul fif , insa deca nu esti depanator..... Link to comment
Guest kartys Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 Imi poate zice cineva la modelul asta de tv cum se cauta posturile,adica are ceva gen cautare automata sau altceva? Link to comment
Guest kartys Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 Am inteles ce scrie mai sus,dar daca pe acele programe nu apare fixat nici un post,se vad numai purici,cum sa caut postul,cu acordul fin? Link to comment
JAD Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 DA. Daca n-ai cablu care functioneaza pe norma BG sau receptionezi TVR 1 pe vechile emitatoare in FIF trebuie sa faci acord fin. Link to comment
Recommended Posts