Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

PALcolor A590SV manual

Recommended Posts

• Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tavi

5

• Gizmo

4

• I.Dani83

1

• bad_boyfl

1

ma intereseaza cum pot cauta posturile si cum sa le memorez. Am un buton P si unul * care imi "activeaza" trei benzi: una: 1-40; una 01-80; una S1-S20. Pe canalele astea am programele. si vreau sa le pun cumva in ordine.Nu am reusit sa gasesc reglajul de ecran (lungime etc..)

de la tv faci asa :apesi * si apare canalul normal Cla o noua apasare apare canalul special S daca doresticu + sau - selectezi canalul doritapoi daca ai nevoie de acord fin apesi pe acord fin >><< ( care are un semn de genul asta ) si apoi tot + sau - pana se vede f bineapoi apesi P si cu + sau - selectezi programul dormitapoi apesi iar *totul trebuie facut fara pauzecat priveste reglajul de ecran ( lungime ) numai tu sti ce e aia ...

ma intereseaza cum pot cauta posturile si cum sa le memorez. Am un buton P si unul * care imi "activeaza" trei benzi: una: 1-40; una 01-80; una S1-S20. Pe canalele astea am programele. si vreau sa le pun cumva in ordine.Nu am reusit sa gasesc reglajul de ecran (lungime etc..)

Daca esti depanator si nu sti sa cauti posturile la TV-ul acela sa iti fie .... Daca nu, iti este iertat poti sa intrebi linistit :d .

hmm , I.Dani83 .....sincer nu isi doreste nimeni un nou user care sa comenteze orice se posteaza aicidaca ai ceva de spus e ok, daca nu, nimeni nu se supara cand nu raspunzi mai este metoda de memorarea a programelor cu ajutorul telecomenzii la acest sasiueu astept sa o prezinti tu aici

merci mult TARA. reusisem sa incurc programele putin si nu stiam ce butoane am apasat. acum m-am lamurit complet.

LOL care e problema daca sunt depanator sau nu. aici numai depanatorii posteaza? :prayer:

exista telecomanda pt. acest TV?

P.S.: nu sunt nici un soi de depanator, oricum nu e frumos ce ai postat I.Dani83

• 1 month later...

nu am mai cumparat telecomanda dintr-un singur motiv: dupa 2-3 saptamani cand cablul a mers impecabil, jumatate din canale au cazut pur si simplu, se vad f. purecos, inclusiv tvr1 se vede alb-negru :rolleyes:. provider-ul a spus ca nu a facut modificari pe zona in care stau. ce e de facut ca sa receptionez din nou programele lacrima.

• 10 months later...
Guest kartys

Am inteles ce scrie mai sus,dar daca pe acele programe nu apare fixat nici un post,se vad numai purici,cum sa caut postul,cu acordul fin?

DA. Daca n-ai cablu care functioneaza pe norma BG sau receptionezi TVR 1 pe vechile emitatoare in FIF trebuie sa faci acord fin.