riderinblack Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Salutare.As dori si eu o schema a unui osciloscop rusesc C8-14 (as vrea sa-i verific condensatorii, comutatoarele etc si nu vreau sa ma apuc fara o documentatie).Multumesc anticipat. Link to comment
lorik199 Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Fara suparare, dar pentru a verifica niste comutatoare si condensatoare nu e nevoie de documentatie tehnica Link to comment
riderinblack Posted January 9, 2012 Author Share Posted January 9, 2012 Aparatul nu are doar componente, mai are si o gramada mare de conexiuni facute cu fire (are si vreo 35 de kilograme), iar in cazul in care se rup 2-3 dintre ele nu vreau sa ma agit ca nu stiu de unde vin si unde se duc. Si ca sa revin ontopic, aparatul este apropiat costructiv cu C1-70 (2 canale * 50MHz) si C1-74 (4 canale * 50MHz). Am gasit si schema pentru ambele aparate (daca sunt doritori le postez si aici). Si ca sa nu mai deschid un topic mai solicit un manual de utilizator sau manual de operator al unuia din aceste aparate (sau altele apropiate, cele cu inregistrarea masuratorilor), aparatul meu are o astfel de facilitate dar nu ma prind deloc cum functioneaza . Multumesc anticipat. Link to comment
hixpp02 Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Am eu undeva cartea tehnica in limba rusa, in care sunt si cateva pagini cu scheme... in cazul in care mai sunteti interesat ma apul sa le caut sa le scanez. Link to comment
riderinblack Posted August 13, 2014 Author Share Posted August 13, 2014 Multumesc pentru intentie, am facut upgrade la Hitachi V-1100A, osciloscopul rusesc e facut bucati si bucatele de mult timp. Link to comment
Recommended Posts