alexdaniel Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Am aceasta combina si cind ai dau power da sa se deschida si apare pe afisaz F61 a facut scurt la difuzoare si cu boxele puse se deschide normal dar nu se aude nimic.A mai intilnit cineva defectul acesta?Astept un raspuns.Mersi mult. Link to comment
Guest marescosmin Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Bun gasit.Desfaceti combina si vedeti ce final audio are.Este strapuns,de aceea nu aveti sunet in difuzoare.Nu am schema in fata,nefiind acasa dar ca linie generala,finalul audio este ars.De obicei este un circuit integrat cu radiator.Identificati-l,notati ce scrie pe el (s-ar putea sa fie nevoie sa indepartati radiatorul) si mergeti la un magazin de piese electronice pentru a-l cumpara sau comanda.Concluzia: combina afiseaza o indicatie de service referitoare la ce v-am spus.Succes la depanare.Sper ca aveti indemanare la extras integrate de pe cablaj.Folositi tresa sau pompa de fludor si lucrati fara a incalzi prea mult terminalele ca sa nu exfoliati cablajul. Link to comment
Recommended Posts