steffy89 Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Salut! Cine poate sa imi ofere si mie o explicatie la urmatoarea problema:Am folosit un casetofon auto pe post de amplificator.L-am alimentat la transformator de retea si am bagat semnal in el prin intrarea Line-in.A mers perfect pana astazi,cand a inceput sa se restarteze daca dau volumul mai mare de 35,pana in 35 nu are nimic.Care poate fi cauza? Link to comment
Guest marinica mihai Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 s-a ars vreo rezistenta...probabil ai bagat curent mult in el;) Link to comment
adi1967 Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Verifica tensiunea de alimentare si vezi ce cadere de tensiune ai in sarcina. Link to comment
George Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Ce putere are transformatorul? Link to comment
steffy89 Posted January 6, 2012 Author Share Posted January 6, 2012 Am rezolvat problema,chiar in timp ce scriam topicul se oprise de tot,am desfacut carcasa si am verificat tensiunea inainte si dupa puntea redresoare,asa am aflat ca s-a dus.Am inlocuit-o cu alta de amperaj mai mare si am prins-o pe radiator.Acum merge,ma bucur ca n-a fost ceva complicat,va multumesc si voua pentru raspunusuri! Link to comment
Recommended Posts