Guest cata75 Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Buna ziua!Am si eu o problema dar nu cu calculatorul ci cu un tv lcd sunny achizitionat dintr-un hipermarket din Pitesti (real).Care este pb: de 3 zile nu mai am sonor pe doua posturi tv, protv si animal planet, mentionez ca celelalte posturi se aude perfect, insa la celelalte tv-uri din casa se aude aceste posturi. Am incercat toate metodele de la mutarea tv-ului in alta camera, la mufarea direct din cablu care intra in casa din retea si tot nimic, am incercat sa schimb sunetul de pe BG pe DK, L sau I, nimic, am cerut sfatul unor depanatori unde parerile sunt impartite, ba din tv ba de la cablu.Lsd-ul este in garantie, dar ce sa-i spun omului, o sa zica ca este din cablu daca celelalte posturi merg, firma de cablu ca este din tv daca celelalte tv-uri merg.Dati-mi o solutie, multumesc frumos! Link to comment
costi002 Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 incercati functia de instalare a tv-ului. sa isi caute din nou toate programele. Link to comment
Guest cata75 Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 incercati functia de instalare a tv-ului. sa isi caute din nou toate programele.multumesc, am dat si cautare automata si manuala si tot degeaba, nu stiu ce are, este foarte ciudat! cred ca ultima solutie este sa schmb tv-ul.oricum mersi pentru sfat Link to comment
Recommended Posts