Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

lipire fire leonice

Guest marinica mihai

Recommended Posts

Guest marinica mihai

salut.cu ce solutie se lipesc firele leonice in interiorul membranei pe membrana dati-mi un link daca puteti...unu zice cu pasta siliconica altu cik ca e ca o bucata de caiciuc care o topesti cu pistolul.

• 2 weeks later...
  • Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zal

2

• ratza

2

• Dr.L

1

• kyme32

1

Top Posters In This Topic

salut.cu ce solutie se lipesc firele leonice in interiorul membranei pe membrana dati-mi un link daca puteti...unu zice cu pasta siliconica altu cik ca e ca o bucata de caiciuc care o topesti cu pistolul.

eu le-am lipit cu lac de unghii din belsug, ar cam fi o idee cu smoala
Guest marinica mihai

ee nush ce sa zik cu smoala.eu am fost la un atelier din asta de electronice si mia dat asa ca o pasta siliconica la baton care se topeste cu pistolul si ma mers de minune,,,,,,si lacul sare ;););)

Guest marinica mihai

BAIETI AM PUS EU LA RCF-UL MEU PASTA DAIA DIN BATON SILICONIC SI E PREA BINE.EU SUNT PRIETEN CU OMUL CARE LE REBOBINEAZA BOXELE LA LAUTARI ASTIA SMECHERI DIN TARA,,,SI ASTA MI-A RECOMANDAT SI EL.

Din moment ce membrana si fireel se misca,e bine ca adezivul sa fie elastic...iar batonul ala nu e nici pe departe elastic,fata de prenadezGandeste si cu creierul tau,inainte de a crede orbeste ceva

Inca de acum 30 de ani cind am facut prima operatie de acest gen utilizez exclusiv prenadez, dar de calitate, nu zeama lunga din tirguri, de la persoane dubioase.

eu am folosit mastic din acela negru 2+2 pt etansat baia de ulei si alte chestii pe la motoare. este cauciucat si are aspect aproape identic cu ala folosit la fabrica.