Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Refolosire camere video-interfon.

Ata

Recommended Posts

Salutare si Un an bun!!Mi-a dat cineva sa-i repar un video-interfon, desfac cutia si ce sa vezi: una din placile cu piese a fost curatata de tot ce erea pe ea. Deci reparatul cade.Ma intreb, se poate folosi in vre un fel camera(placuta ei este completa.Multumesc.

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ata

4

• gica70

2

• Traxxx

1

• AndreiIr

1

Top Posters In This Topic

Posted Images

Trebuie sa aibe iesire video , cred ca firul galben , albastru masa , si rosu 5v . Dar cel mai bine masoara daca rosu este + si albastru este la masa .Daca nu funtioneaza la 5v posibil sa aibe un regulator de tensiune , si trebuie sa o alimentezi la mai mult , incearca cu o sursa reglabila .

Trebuie sa aibe iesire video , cred ca firul galben , albastru masa , si rosu 5v . Dar cel mai bine masoara daca rosu este + si albastru este la masa .Daca nu funtioneaza la 5v posibil sa aibe un regulator de tensiune , si trebuie sa o alimentezi la mai mult , incearca cu o sursa reglabila .

Da galbenul este video,dar cum pot folosi semnalul.

Simplu; cauta o schema de modulator video si vei sti ce ai de facut. Poti incerca sa trimiti semnalul direct la un TV pe audio-video (A-V).

• 4 years later...
  • 2 weeks later...

Posibil ca nivelul semnalului din dispozitiv sa fie sub sensibilitatea intrarii AV. Amplifica-l si seteaza din telecomanda ce sistem (norma) color i se potriveste.