Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme controler bipolar


ionutb71

Recommended Posts

am ajuns in faza testarii driverului,motoarelor si mach 3 si aici in loc de putina distractie am dat numai de probleme.folosesc un driver bipolar cu tb6560ahq de provenienta china,motoare 3nm,2,1 A,bipolar serie de la hi end,mach 3 demo,sursa confectionata traf+punte+condensator22ooo+ferite cam peste totsetarile pinilor in mach sunt ok,verificate si rasverificate.problema este ca motoarele merg cu zgomot si sacadat(toate) indiferent de setarile din placa driver.astazi,din pura intamplare,am miscat mouse-ul in timp ce rula un g-cod si motoarele au inceput sa mearga frumos.cu cat misc mai tare cu atat merg mai bine.zici ca sunt in desene animate,iti da impresia ca eu rotesc motoarele.am incercat sa schimb in standard pc si nu pot.sau nu stiu suficient cum!nu imi arata nimic ce ar putea fi schimbat.care ar fi cauzele pentru efectul cu mouse-ul?

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

problema e din calculator,la test driver nu urca mai mult de 5000 si fluctueaza tare.e un calc mai vechi up-gradat .culmea e ca acest pc vroiam sa-l folosesc la masina si sa i-au altul pentru "casa".la pulse per sec. ar trebui sa se ridice la peste 25000 si nu o face.ce poate fi?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines