Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

dump philips TE3.2E


Recommended Posts

  • Replies 21
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

are vreunul din colegi dump pentru philips,chassis TE3.1E? am schimbat selectorul si toate programele mi le prinde desinconizat. am intrat in service insa nu stiu unde trebuie sa merg pentru a face setarile respective,are un menu mai ciudat.

pana la urma ce sasiu are tv asta?TE3.2E sau TE3.1E?ce tuner a avut tv asta si ce ai montat in loc?trebuie setat din servis (tuner option) modelul de tuner care l-ai montat in tvai in ''attash'' si un dump pentru TE3.1E (probat),incearca dar nu inainte de a salva dumpul original dupa care intri in service si introduci optiunile de pe eticheta de pe tub
Link to comment

va multumesc. se pare ca nu e din memorie.am schimbat si selector si jungla si degeaba,acelasi defect,imagine desincronizata.osd il afiseaza corect,pe av functioneaza corect.m-a disperat.nu dispun nici de osciloscop.idei ceva?

Nu merge cumva in... .Secam?!?! :nas: norma de culoare?? Imagine ''desincronizata'' poate insemna si asta!!!
Link to comment

deci,tv-ul e philips 21PT1820/12,CHASSIS TE3.2E.menu service e total diferit de cel al TE3.1E.optiunile de pe tub sunt ok.optiunea de modificare a tipului selectorului nu o are.selectorul orig a fost UV1316/A I G-3,iar acum i-am pus UV1316R/A L-4. aici sa fie greseala,o avea vreo importanta atata timp cat nu am acea optiune de modificare in service?

Link to comment
  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines