spyry Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Buna seara de Ajun.Revin cu inca o problema care-mi da batai de cap ,am pe masa de lucru acest tv care a avut pentru inceput probleme cu lipsa rastru ,sunet normal am desfacut capacul si am inceput masuratorile :1)filament aprins-OK;2)tesiunea de 180v=175v OK;Ug2=200v ,si de aici a anceput problema ca am incecat sa cresc ug2 si a aparut cursa inversa pe un fond gri atunci am incaercat sa scad si a aparut imaginea dar nu se mentine apare si dispare ca semnalizarea de la masina ,daca scad inca un pic, imginea ramane dar ieste manjita si nu prea luminoasa ,am mai avut acaeasta problema la acelasi tip de tv dar nu-mi mai amintesc cum l-am rezolvat.Procesor TDA9351PS/N2/2I1293;memorie 24c02;bvTDA8351,SASIU PT92P ,alte date nu mai stiu pentru ca nu mai are eticheta pe capac.Va rog frumos daca v-ati lovit de aceasa problema ajutati-ma SI PE MINE. Link to comment
zvasile Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 tub defect,incearca si intra in service mod si seteaza CL (cathode driver level) la 0 Link to comment
tiby_1981 Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Eventual incercati sa setati toate nivelele pe RGB la minim asa va functiona binisor,ideea este sa nu fie prea uzat tubul. Link to comment
spyry Posted December 24, 2011 Author Share Posted December 24, 2011 Stie cineva cum se intra in meniul service la acest tip de tv? Link to comment
bobo Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Pentru a intra in meniul service se apasa simultan tastele SUB-PAGE pe telecomanda si VOLUM MINUS de la tv. Iesirea din service se face cu tasta TV. Link to comment
Recommended Posts