Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema egalizator cu TA 75558s

albasete

Recommended Posts

Salutare. Am inceput sa dezmembrez un amplituner Aiwa si egalizatorul are un amplif. cu TA 75558s. Pe net nu am gasit nicio schema cu acest amplif. Egalizatorul vreau sa-l folosesc si nu stiu cum sa-l probez fara sa-l distrug (daca este functional, bineinteles). Are cineva vre-o schema de aplicatie cu acest amplif ? Mii de multumiri ! Sarbatori fericite ! Acesta este amplitunerul.

post-46864-139829357909_thumb.jpg

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• albasete

3

• remus68

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

AIWA RX 30. Din cate am gasit pe net se pare ca este fabricat prin anii 1984 - 1985, dar nu am gasit nicio schema a acestui amplituner. Cateva date despre el: putere :2x25 W, tuner digital, 2 intrari, selectarea digitala a surselor de semnal, volum si egalizator analogice, clook, timer, UM, UL, UUS. Acum 6 ani am incercat sa-l repar, dar nu am reusit. Placa cu partea de comanda (clook, selector benzi, selector surse, timer) a fost rupta, deoarece a cazut ceva greu pe el (nu stiu ce,asa l-am primit) strambandu-i si carcasa. Din acest motiv m-am gandit sa-l dezmembrez cu recuperarea a tot ce poate fi folositor la diverse proiecte. Mii de multumiri. :jytuiyu

TA75558 este un dublu-operational echivalent cu RC4558, MC4558. In atasament ai foaia de catalog a lui si daca vei urmari traseele dupa cablaj iti vei da seama unde trebuie alimentat.

Multumesc mult, dar gasisem foaia de catalog si m-am gandit sa merg pe traseele cablajului sa gesesc in/out/alimentare. Vroiam si schema intregului amplituner pe care nu am gasito niciunde. Poate cineva ma va ajuta in acest sens. Multumiri.