Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

RECORD 53 M


YO7DIG

Recommended Posts

VA SALUT CU RESPECT DOMNILOR, AS VREA SA VA INTREB DACA CINEVA ARE UN RADIO RECORD 53 RUSESC DIN CEL CU PICUP.. AM RESTAURAT UNUL , MERGE OK DAR AS VREA SA REFAC SI PARTEA DE PIKUP , DIN PACATE IMI LIPSESTE O ROTITZA DIN MECANISM SI NU POT SA IL PORNESC , SE POATE FACE USOR LA STRUNG DAR NU AM DIMENSIUNILE... ASTA E APARATUL SE VEDE LA SFIRSIT IN LINK MECANISMUL , PE BRATUL SCHIMBATOR E O ROTITZA DIN ALUMINIU PE UN AX DE BRONZ , ASTA E CEA CE-MI LIPSESTE, DACA CINEVA ARE ASA CEVA DACA NU AM SA INCERC SA IAU LEGATURA CU AMICUL CARE POSTEAZA PE FORUMUL CE TRATEAZA ACESTE RADIOURI..POATE CINEVA ARE ASA CEVA SA IMI DEA DIMENSIUNILE...CU STIMA , VA MULTUMESC SI SARBATORI FERICITE LA TOTI FORUMISTII....YO7DIG/MIHAI.

 

...http://forum.oldradio.org.ua/index.php? ... 5#msg20865

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Salut. Eu am un pick-up ELFA ( in carcasa) care cred ca are mecanica identica (difera doar amplasamentul parghiei turatiilor).Rola de aluminiu are urmatoarele dimensiuni:- partea de jos (in forma de butoias): inaltime=9mm; diametrul mic=20mm; diametrul mare=22mm- partea de sus (cilindrica) : inaltime =7mm; diametru= 10mm.

Link to comment

Te salut, multumesc de amabilitate, am sa incerc ceva in genul ce-mi aratzi dumneata, nu sint la fel, sistemul asta e diferit putin , pirghia schimbatoare are alta forma , in sfirsit multumesc pentru dimensiuni, inseamna ca mai e o problema, acea cureluse, totusi eu am vazut acel picup la forumul rusesc din limk si nu are acea curea de transmisie, oricum am sa incerc sa vad ce iese cu dimensiunile pe care mi le-ai dat , dupa aspect sint cam la fel, asa l-am cumparat, era intr-o stare deplorabila , .. mai vorbim in functie de ce am sa constat aici practic ... sanatate si ,,, SARBATORI FERICITE''' LA TOTI PASIONATZII DE PE ACEST FORUM... CU STIMA...MIHAI.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines