Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema tv SONY KV-29fQ60K


Recommended Posts

  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Multumesc dar nu se potriveste la mine, acolo sunt foloste 2 integrate cel de subwoofer fiind separat .Mie imi trebuie schema pentru un singur integrat cu amplificare 2+1.Daca nu ma insel sasiul este AE-6B .TDA 7497 am vazut montat pe un Sony model kw-29ls30k cu subwoofer si as vrea sa fac acelasi lucru deoarece se auzea foarte bine ,in spate pe carcasa aparatului meu are sistemul de prindere pentru SUB.As fi interesat de o schema a unui model cu acelasi sasiu dar care este prevazut cu subwoofer ca sa stiu ce modificari sa fac pe placa tv-ului meu..

Link to comment

Am facut modificarea ,(donator sub + final alt Sony) se aude foarte bine dar parca se aude cam tare bass-ul ,pe iesirea de subwoofer am pus condensatorul de 2200/35v dar mai avea si o rezistenta de 0.22/1w pe care nu am mai pus-o ,oare de acolo sa fie !?Si mai e o mica problema care e cea mai enervanta la oprire tv din telecomanda sau buton se aude un pocnet in toate difuzoarele ,la pornire nu face si nici pe mute.Astept sugestii ,merci !

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines