adi37male Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Rog pe cineva care se pricepe , sa ma indrume cum as putea vedea pe ecranul laptopului imaginile live de la hardul DVR -ului ? Mentiunez ca nu am un monitor special pt DVR si as vrea sa vad imaginile pe Laptop. Am un cablu de monitor asa cum se poate vedea in imagine, si as vrea sa stiu daca e bine . Daca nu este bine , atunci cum trebuie sa procedez? Va multumesc anticipat. Link to comment
iora Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 va trebuie un cablu de retea cross sau un swich si 2 cabluri de retea normale si accesati dvr-ul prin internet explorer. asa cum ati legat dvs .practic iesirea VGA din laptop ati cuplat-o la iesirea VGA a DVR-ului. in manualul dvr-ului apare adresa de acces de genul 192.168..... mai simplu direct la TV cu adaptor BNC la RCA si cuplat la o intrare a tv-ului. aveti la DVR video out BNC Link to comment
costi002 Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 ceea ce faci tu cred ca e gresit. nu cred ca laptop-ul are functie de monitor. (sau poate nu stiu eu).trebuie conectat la un monitor extern, lan sau la un tv pe intarea video Link to comment
adi37male Posted December 20, 2011 Author Share Posted December 20, 2011 va trebuie un cablu de retea cross sau un swich si 2 cabluri de retea normale si accesati dvr-ul prin internet explorer. asa cum ati legat dvs .practic iesirea VGA din laptop ati cuplat-o la iesirea VGA a DVR-ului. in manualul dvr-ului apare adresa de acces de genul 192.168..... mai simplu direct la TV cu adaptor BNC la RCA si cuplat la o intrare a tv-ului. aveti la DVR video out BNCCablul galben care se vede in imagine este de retea , prin care ma conectez la modemul de la Romtelecom , acesta este bun sa ma conectez la DVR ? daca nu e bun , atunci cum arata un cablu de retea " Cross " ? si cum ma pot conecta ? Prin Internet doar se poate ?:( Link to comment
costi002 Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 poate ne spui si noua modelul dvr sa stim despre ce vorbim, sau , ce iesiri are, in poza nu vad niciun lan. Link to comment
cristi71 Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 deasupra mufei usb aveti mufa de lan..cablul cross over il puteti conecta direct intre placa de retea a laptopului si cea a dvr-ului Link to comment
iora Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 va trebuie un cablu de retea cross sau un swich si 2 cabluri de retea normale si accesati dvr-ul prin internet explorer. asa cum ati legat dvs .practic iesirea VGA din laptop ati cuplat-o la iesirea VGA a DVR-ului. in manualul dvr-ului apare adresa de acces de genul 192.168..... mai simplu direct la TV cu adaptor BNC la RCA si cuplat la o intrare a tv-ului. aveti la DVR video out BNCCablul galben care se vede in imagine este de retea , prin care ma conectez la modemul de la Romtelecom , acesta este bun sa ma conectez la DVR ? daca nu e bun , atunci cum arata un cablu de retea " Cross " ? si cum ma pot conecta ? Prin Internet doar se poate ?:(ai nevoie de 2 cabluri in genul celui galben,insa sa nu uiti ca pe laptop calitatea va fi mai slaba fata de semnalul luat direct la video out datorita compresiei mpeg Link to comment
srdjan Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 asa se leaga un cablu crossover: se observa ca sunt inversate intre ele perechile 1-3 si 2-6 si se folosesc pentru conexiuni directe intre 2 host-uri (PC, NAS, DVR) la cablurile care nu sunt crossover ambele mufe se cableaza ca cea din stanga in poza. acestea se folosesc la conectarea unei placi de retea cu un hub, switch, router, etc LE: de obicei cand cumperi anumite aparate insotite de cablu, cele directe sunt albastre si cele crossover sunt albe cu o eticheta rosie pe ele pe care scrie "crossover" Link to comment
adi37male Posted December 20, 2011 Author Share Posted December 20, 2011 asa se leaga un cablu crossover: se observa ca sunt inversate intre ele perechile 1-3 si 2-6 si se folosesc pentru conexiuni directe intre 2 host-uri (PC, NAS, DVR) la cablurile care nu sunt crossover ambele mufe se cableaza ca cea din stanga in poza. acestea se folosesc la conectarea unei placi de retea cu un hub, switch, router, etc LE: de obicei cand cumperi anumite aparate insotite de cablu, cele directe sunt albastre si cele crossover sunt albe cu o eticheta rosie pe ele pe care scrie "crossover" Multumesc pt ajutor. Link to comment
adi37male Posted December 22, 2011 Author Share Posted December 22, 2011 deasupra mufei usb aveti mufa de lan..cablul cross over il puteti conecta direct intre placa de retea a laptopului si cea a dvr-uluiAm facut rost de cablu cross , si l-am conecat intre DVR si Laptop, dar mai departe nu stiu ca NU merge. Va rog sa-mi spuneti Ce trebuie sa mai fac .Va multumesc anticipat Link to comment
iora Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 deasupra mufei usb aveti mufa de lan..cablul cross over il puteti conecta direct intre placa de retea a laptopului si cea a dvr-uluiAm facut rost de cablu cross , si l-am conecat intre DVR si Laptop, dar mai departe nu stiu ca NU merge. Va rog sa-mi spuneti Ce trebuie sa mai fac .Va multumesc anticipattrebuie sa comunicati modelul DVR-ului pentru a afla din manualul de utilizare care e adresa web a DVR-ului, adresa care se scrie in bara de adrese a internet explorerului,dupa ce in prealabil setati placa de retea de la laptop sa aiba acelasi domeniu.adresa e ceva de genul 192.168.... trebuie de asemenea sa aflati parola de administrator a DVR-ului,sau daca nu o stiti sa il resetati Link to comment
adi37male Posted December 22, 2011 Author Share Posted December 22, 2011 Deci , am manualul in fata dar nu scrie modelul DVR-ului DNS 192.168.1.1 Remote Server1 192.168.1.0 Remote Server2 192.168.1.0 asta apare pe manual. Link to comment
iora Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Deci , am manualul in fata dar nu scrie modelul DVR-ului DNS 192.168.1.1 Remote Server1 192.168.1.0 Remote Server2 192.168.1.0 asta apare pe manual.trebuie sa setati IP la placa de retea de la laptop ceva de genul 192.168.1.3 de exemplu si sa incercati sa accesati adresa web a DVR-ului Link to comment
adi37male Posted December 22, 2011 Author Share Posted December 22, 2011 Deci , am manualul in fata dar nu scrie modelul DVR-ului DNS 192.168.1.1 Remote Server1 192.168.1.0 Remote Server2 192.168.1.0 asta apare pe manual.trebuie sa setati IP la placa de retea de la laptop ceva de genul 192.168.1.3 de exemplu si sa incercati sa accesati adresa web a DVR-uluiDar cum procedez ? Intru pe Network Conections ? Link to comment
adi37male Posted December 23, 2011 Author Share Posted December 23, 2011 Modelul DVR-ului este SCV-9004 . http://www.cctvmag.ro/manual/DVR-9004_D ... Romana.pdf dar nu pot sa accesez adresa de web a DVR-ului. Link to comment
Recommended Posts