Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cannot boot from CD : code error : 5


wally_gatter

Recommended Posts

deci , sistemul de operare ce se vrea instala pe un laptop (HP-G62 cu procesor cu trei "mieji" la 2100GHz ,vreo 4 GRam , video ATI/AMD de 1G parca) este Windows & pe 64 de biti pentru a-i valorifica la maxim resursele.. problema este urmatoarea: am instalat un Windows7 acu ceva vreme , cinevaa facut tampenii si din cauza catorva Bad-uri pe HDD s-a ajuns la formatarea lui , si repartitionare.. toate bune ,dar la secventa de boot apare eroarea asta de nu pot nici dormi de ea: Cannot boot from CD- code error: 5 .. Am citit eu pe anume site-uri cum ca ar trebui sa fac alt DVD ,sau sa pornesc cu F8 si sa selectez DVD-ul.. nicicum nu a mers.. cum sa-i dau foc fara sa scot HDD-ul din el sa copiez pe el fisierele sistem? :sparge:

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

La unii le dadea aceasta eroare din cauza biosului vechi (2003), care nu stia sa citeasca DVD, cred ca aici nu e cazul.

si asta avea o versiune invechita de bios cu toate ca era produs abia de un an... darca sa nu ma complic nu am mai avut rabdarea sufivcienta sa stau sa-i dau un update de bios am copiat fisierele sistem pe partitia C: cu ajutorului unui utilitar (Isolinux) ,cu suport DVD (asta era baiul , biosul nu stie ce-s alea DVD-uri :rade: ) ,pe urma am instalat windows-ul lejer pe el , din prima bootare cu sistem pe el dupa instalare de drivere si alte balarii necesare doar am sters cu "msconfig" tentativa a doua de instalare de win (asta se intampla in cazul instalarii direct de pe partitia activa/nerecomandata) ,am dat o repornire si "ete na , GATA calculatorul" , e functional.. Am descris metoda asta pentru a putea fi utila si altora care se lovesc de eroarea asta.. Offtopic de Craciun /banc: "un om isi dorea atat de mult sa fca ceva , mai ales sa scrie ceva in asa fel incat sa faca oamenii sa isi smulga parul de pe cap , sa tranteasca lucrurile prin casa , sa injure , asa de tare sa-i miste sufletsete .. si uite asa omul nostru a ajuns sa scrie mesaje de eroare pentru Microsoft" :rade: :rade:
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines