Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV TRUVISION MOD P2135MTS

roman_dan

Recommended Posts

O problema destul de interesanta la acest tip tv.Tv nu functiona in extensia AV din cauza imperfectiunilor pe mufa scart a acestuia.Am remediat problema dar acum a aparut alta.Dupa cca 10 min de functionare tv sare de pe extensie pe pr95 apoi 94 si asa mai departe ca si cum posturile ar fi schimbate din telecomanda.Am scos bateriile afara suspectand telecomanda probabil un buton apasat sau mizerie .....degeaba dupa alte 10 min tv sare iarasi din extensie....Sunt cam nedumerit de situatie ,a mai intalnit careva aceasta problema?Tv functioneaza pe reciever Dolce.Multumesc.

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mihai78

3

• roman_dan

3

• iod2

2

• dan cod

1

Top Posters In This Topic

Butoanele de pe panoul frontal actioneaza normal cu revenire....Credeti ca un buton poate sa ramana usor blocat pe pozitia inchis?V-as ruga sa imi explicati un pic mai in detaliu parerea dumneavoastra.Multumesc.

are rezistenta vreun buton, skimbale pe toate.daca pui aparatul pe el iti apare ca e oki. dar are rezistenta interna si procesorul primeste tensiune si interpreteaza ca si cum ar fi apasat vreun buton, hai spor la treaba

• 2 years later...