Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplituner Harman/Kardon AVR20


jakab

Postări Recomandate

Va salut, detin un amplituner marca Harman/Kardon modelul AVR20.Problema este ca dupa o pana de curent se pierd toate posturile memorate la radio.Intrebarea mea este este un defect al aparatului sau asa e normal?Daca e o defectiune ce imi recomandati, sa-l desfac si sa caut un condensator pe post de baterie sau sa-l arunc la tomberon :sparge: ? desigur ultima varianta era de gluma.Astept totusi ceva pareri-solutii.Multumesc si va doresc Sarbatori Fericite!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Am revenit, am desfacut amplitunerul si am inceput sa caut acel condensator pe post de baterie, dar nimic concret.Dupa parerea mea nu se memoreaza posturile radio in-trun integrat?Ca mai detin un amplituner modelul AVR21 asta are RDS fata de AVR20.Modelul AVR21 tine in minte posturile memorate si dupa 6 luni, o mai lunga peroada nu am incercat.L-as duce la un servis sa-l verifice, dar in zona nu am asa ceva.Daca cineva mai are vre-o idee, il rog sa il impartaseasca cu mine pe tema asta.Multumesc.

Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări