Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV CRT Toshiba 21S23E2 defect - nu mai apare imaginea


Guest TzapInferno

Recommended Posts

Guest TzapInferno

Buna ziua tuturor. Am o problema cu TV-ul mentionat in titlu. Maica-mea s-a trezit ieri dimineata ca pur si simplu televizorul ei din camera nu mai are imagine ! Are sunet, primeste comenzile telecomenzii, dar pe ecran nu mai apare absolut nimic, arata ca si cum ar fi inchis TV-ul. Care ar fi problema, ce ar trebui schimbat ? Acest televizor tot incercam sa-l vand de mai bine de o jumatate de an cu 200 RON si tot n-am reusit. Pana la urma mai bine ca nu l-am vandut, mai ales recent, sa ma injure cel caruia il vindeam ca nu l-a tinut mai deloc. In fine, ideea e urmatoarea : daca cineva de pe aici stie si este dispus sa-l repare, la domiciliu ( Pantelimon, capatul dinspre Obor / Ritmului ), pot oferi 50 RON pentru reparatia acestui TV, dar cu garantie 1 an pentru manopera, adica macar 1 an sa mai tina nu sa dau banii sa-l repar si dupa aia sa ma trezesc ca iar n-am imagine dupa 2-3-4 luni ! Cine este dispus deci, il astept pe PM. In rest astept idei / sugestii / sfaturi de la toata lumea. Sunt interesat mai ales de cat m-ar costa reparatia la un service, daca aici pe forum nu voi gasi pe nimeni sa ma rezolve.

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Asa dupa explicatiile dvs,televizorul poate sa aiba defect si tubul,care coasta cu mult mai mult decat 50 lei cat oferiti dvs.Iara daca desfaci televizorul,si martesti G2 di trafoo linii,s-ar putea sa vezi totusi o linie orizontala,sau poate sa fie rezistenta de filament intrerupt,contact imperfect la filament,si multe altele.Asa ca ganditi-va ce doriti sa faceti cu televizorul,reparati dvs,sau al duceti la service tv.,asta la aprecierea dvs.O zi buna!

Link to comment
Guest TzapInferno

Multumesc pentru raspuns. 1) Eu clar nu ma pricep sa umplu sa-l repar, deci varianta asta este exclusa din start.2) Tocmai de asta am postat mai intai aici pe forum, sa-mi fac o idee daca exista posibilitatea sa-l repar cu 50 RON, indiferent ca mi-l repara cineva de aici de pe forum la mine acasa sau ma car cu el la un service.3) In conditiile in care m-am straduit mai bine de o jumatate de an sa-l vand cu 200 RON macar, si n-am reusit, nu sunt dispus sa ofer mai mult de 50 RON ( adica 1/4 din valoarea sa, valoare la care si asa nu l-am putut vinde pana acum ) pe reparatia lui, indiferent ce defect ar avea sau cum poate fi acesta reparat. N-am chef sa-l duc la un service si sa ma trezesc ca ma costa 100 RON sa repar un TV pe care nu reusesc sa-l vand cu 200 RON ! In ultima instanta, daca nu reusesc sa-l repar cu 50 RON, o sa-l vand defect cu 100 RON si asta e, daca il cumpara cineva cu atat !In continuare astept PM-uri, cine se baga sa-l repare.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines