Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Preamplificator pt TDA7294


th3-razor

Postări Recomandate

Acum ceva timp mi-am construit un amplificator cu un kit cu TDA7294(mono).L-am alimentat cu vreo 25v dupa redresare...Puterea sa nu m-a dat pe spate auzindu-se cat amplificatorul vechi electromures 2x15w cu 2n3055.Detalii despre kit - Protejat la scurtcircuit accidental la iesire si supratemperatura;­- Este prevazut cu intrre MUTE/STAND-BY;­- Se alimenteaza cu sursa de tensiune dubla, simetrica in gama ?±10V÷ ?±35V;­- Puterea la iesire pentru tensiuni de alimentare in functie de sarcina (vezi prospectul) 100W muzical;­- Amplificarea in tensiune aproximativ 30 dB;­- Impedanta de intrare mai mare de 20KΩ;Nu am dat link catre kit deoarece nu vreau sa-i fac reclama si nici anti-reclama.Intrebarea este urmatoarea.As putea sa folosesc ca preamplificator electromuresul ?Nu dat la maxim evident... doar acolo 0.5-1w.Sau ar mai fi o solutie.. Sa cumpar un set de boxe pc din care sa le scot amplificatorul si sa il folosesc ca preamplificator.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

@stefan eu nu am decat placa de sunet onboard:| Amplificatorul este bine facut zic eu.Kitul este nou,complet,pus pe radiator de 10cm x 10cm cu racire activa cu cooler de 80,filtrarea zic ca este buna.Stiu ca are o punte redresoare dintro sursa atx si filtrarea parca 3800uf 65 v pe condensator si sunt 4 legati.Traful este unu de pickup care scotea 17v dupa redresare am in jur de 26 v .Boxele sunt asa de 60w in 8 ohmi...Nu e vb de boxe ca l-am pus si pe 4 ohmi si cam tot la fel se aude.Deci eu am zis ca scoate in jur de 15-20w..Exact cat amplificatorul electromures.Credca stiu ce voi folosi pe post de preamplificator.Un set de boxe pe usb care scot in jur de 0.5-1w .Sper sa fie suficient.

Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări