Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Preamplificator pt TDA7294


Recommended Posts

Acum ceva timp mi-am construit un amplificator cu un kit cu TDA7294(mono).L-am alimentat cu vreo 25v dupa redresare...Puterea sa nu m-a dat pe spate auzindu-se cat amplificatorul vechi electromures 2x15w cu 2n3055.Detalii despre kit - Protejat la scurtcircuit accidental la iesire si supratemperatura;­- Este prevazut cu intrre MUTE/STAND-BY;­- Se alimenteaza cu sursa de tensiune dubla, simetrica in gama ?±10V÷ ?±35V;­- Puterea la iesire pentru tensiuni de alimentare in functie de sarcina (vezi prospectul) 100W muzical;­- Amplificarea in tensiune aproximativ 30 dB;­- Impedanta de intrare mai mare de 20KΩ;Nu am dat link catre kit deoarece nu vreau sa-i fac reclama si nici anti-reclama.Intrebarea este urmatoarea.As putea sa folosesc ca preamplificator electromuresul ?Nu dat la maxim evident... doar acolo 0.5-1w.Sau ar mai fi o solutie.. Sa cumpar un set de boxe pc din care sa le scot amplificatorul si sa il folosesc ca preamplificator.

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@stefan eu nu am decat placa de sunet onboard:| Amplificatorul este bine facut zic eu.Kitul este nou,complet,pus pe radiator de 10cm x 10cm cu racire activa cu cooler de 80,filtrarea zic ca este buna.Stiu ca are o punte redresoare dintro sursa atx si filtrarea parca 3800uf 65 v pe condensator si sunt 4 legati.Traful este unu de pickup care scotea 17v dupa redresare am in jur de 26 v .Boxele sunt asa de 60w in 8 ohmi...Nu e vb de boxe ca l-am pus si pe 4 ohmi si cam tot la fel se aude.Deci eu am zis ca scoate in jur de 15-20w..Exact cat amplificatorul electromures.Credca stiu ce voi folosi pe post de preamplificator.Un set de boxe pe usb care scot in jur de 0.5-1w .Sper sa fie suficient.

Link to comment

Si asa daca voi lega amplificatorul electromures ?Adica din pc sa intru in electromures si din iesirea de la el sa intru in celalalt cu TDA.Asa nu voi avea zgomot?Faza e ca le-as lega da imi e sa nu cumva sa le ard pe amandoua.Ca daca dau mai mult volum in electromures sa nu crape celalalt.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines