Guest Tigertiki Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Salutare,Lucrez la un portal CNC, incerc sa-l aduc la viata. Are controler Cnc usb, drivere 2M922 cu doua surse, steppere bipolare cu 4 fire 6n/m. Am reusit sa fac motoarele sa se invarte dar numai intr-o singura directie. Le misc cu sageti dar se invart numai intr-o singura directie chiar daca apas sageata opusa. Daca stie cineva sa ma ajute ?Multumesc.TT Link to comment
visinica Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 verifica legaturile la motoare Link to comment
Guest Tigertiki Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Am verificat sunt Ok, se pare ca controlerul e de vina fiindca am incercat cu un BOB mach3 cu care functioneaza OK. Problema rezolvata. (Partial)MultumescTT Link to comment
cnc_step Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 Incearca sa nu mai muncesti cu un electrician. Cauta un electronist, pentru ca la un moment dat o sa ai o surpriza naspa. Si electricianul trebuia sa stie ca la un cablu panglica firul insemnat este firul nr.1 pentru mufa. Link to comment
Recommended Posts