Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Testare saba d77/200


Andreib18

Recommended Posts

Buna ziua si bine v-am gasit! Detin un microfon mai vechi se numeste Saba d77/200 iar cum sunt incepator nu stiu daca este functional,microfonul are o mufa cu 5 pini xlr(cred) si nu am ceva prin casa sa se potriveasca la aceea mufa,il pot testa cu un multimetru ceva ?Va multumesc anticipat!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

microfonul are o mufa cu 5 pini xlr(cred)

Daca mufa de la capatul firului arata asa, este o mufa DIN cu 5 pini. Poti lipi in locul ei orice alta mufa - jack, XLR (cannon) sau RCA (chinch).Daca microfonul e cu baterie, este de tip condensator/electret.Daca microfonul nu este cu baterie, este dinamic si daca il masori cu ohmmetrul vei gasi o rezistenta de 200...800 ohmi (intre firul cald si masa).Pune poze cu microfonul respectiv.
Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Este stereo(asa scrie pe el)..cabluriile sunt 2 cabluri lipite impreuna pe 2 sau 3 pini(fara culoare),cablu rosu un pin,galben un pin

Pozele(calitate cam slaba 5mp):

http://imageshack.us/photo/my-images/81 ... e0322.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/58 ... e0324.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/35 ... 0324s.jpg/

Am gasit si niste specificatii:

post-61168-139829352663_thumb.gif

Link to comment
Share on other sites

Scrie şi pe cutie că e dinamic. Ca să nu schimbi cablul, ar fi de preferat folosirea unui jack stereo de 6,3mm grosime şi să realizezi un preamplif de microfon. Firul roşu e semnal pe canalul drept, celălalt e pe stîngul, ''plasa'' e masa (ecranul).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines