Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalent КЦ405В - KȚ405V

Recommended Posts

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gigiones

6

• nostrom

2

• remus68

2

• yo9hnf

1

Top Posters In This Topic

Cu o punte redresoare de cel putin 1A tensiunea redresata este mica asa ca puteti pune o punte folosita la sursele de calculator.Mai bine ne spuneti ce alimenteaza aceasta sursa.

e kastan II (jupiter). gigiones ai MP. Iti ofer o astfel de punte redresoare recuperata, gratis. vezi ca puntea aia nu s-a ars din senin...ceva a tras curent mult prea mare si a ars-o.

este jupiter mk106c puntea nu este strapunsa insa as vrea sa schimb toate componentele din blocul de alimentare cu unele echivalente mai noi , astfel banuiesc k as putea imbunatati alimentarea si filtrarea cu rezultat in reducerea fasiitului specific rusestilor !!!????multumesc @yo9hnf - un adevarat om. Nu ma descurc cu rusa si am probleme in identificarea valorilor ...chiar si la rezistente !!!!Dar cred k pe partea dc , blocul este ok..obtin f problrmr +- 15v, insa pe AC in los de 22v am 25 ..!!!??

КЦ405В Конфигурация 1-фазный мостМаксимальное постоянное обратное напряжение,В 400Максимальный прямой(выпрямленный за полупериод) ток,А 1Максимальное импульсное обратное напряжение,В 400Максимальный обратный ток,мкА 125Максимальное прямое напряжение,В 4при Iпр.,А 1Рабочая температура,С -40...85400V / 1A Nu cred ca "rusoaiaca" asta de 1A sa fie mai slaba ca o chinezarie ordinara de 4A...! Nu vei imbunatati cu NIMIC alimentarea daca inlocuiesti puntea redresoare. Cred ca rusul care a proiectat sursa a stiut foarte bine consumul pe bara aia. Poti inlocui condensatorii electrolitici cu unii de buna calitate si cu capacitate ceva mai mare.

Pe schemele dupa vremuri scria clar ca producatorul poate aduce modificari constructive fara o notificare prealabila, in cazul asta, daca din fabricatie tensiunea de 22Vca dupa schema este in realitate 25Vca nu este nici o problema.

ca sa dai cu voltul prin aparatele rusesti este ca in bancul cu ''maimutza care nu are ce face''. Schemele sunt orientative !. Acum am incercat sa reglez U pe finalii unui vef 216...in schema e=9v, b=8,4v c=4,5v in realitate 15v - daca reduc la 9v face ca ,,trabantul'' singura solutie este -liniste si urechea fina-