Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conexiune cabluri...?


Guest Mordor

Recommended Posts

Buna!O intrebare.Am niste cabluri Bandrige pentru segmentul Video al hi-fi-ului,destul de groase,de circa 5-7 mm grosime,ecranate,cu mufe RCA si vreau sa stiu daca sunt bune pentru conexiune Audio,de exemplu de la PC la amplificator sau de la amplificator la subwoofer?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Da da sunt ecranate,sunt groase ca un cablu coaxial.In capete au mufe RCA.Ma gandeam sa nu fie vreo diferenta fata de un cablu audio bun.Cred ca in interior e ceva in genul cablului coaxial cu miez si impletitura.Totusi e sau nu e adevarat ca grosimea unui cablu influienteaza in audio?

Link to comment
Share on other sites

e sau nu e adevarat ca grosimea unui cablu influienteaza in audio?

La semnale audio de mica intensitate, miram-as...!Daca e vorba de conexiuni de la iesirea amplifurilor de mare putere spre incinte acustice, mai ales daca se utilizeaza un cablu lung, este altceva; dar in acest caz intra in discutie sectiunea conductorului, nu diametrul total al cablului cu tot cu izolatie.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines