MARLANU Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Salut,imi poate spune cineva ce rol are IC8 si daca poate functiona etajul final fara el ? Mai jos este linkul de unde se poate descarca schema http://www.filehost.ro/2713580/New_Docu ... ord_3_rar/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlinEX Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 ce bine ar fi daca s-ar putea vedea cele doua linkuri! s-ar sti despre ce este vorba! LE: a ramas un link acumsi ce bine daca userul nu ar avea chef de joaca!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relav Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Sper ca ai postat aici cu buna credinta ca sa te ajute cineva. Ce sunt acele 2 link-uri ? Scuze, nu 2 ci 1, ca pe unu l-ai sters intre timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARLANU Posted December 12, 2011 Author Share Posted December 12, 2011 Imi cer scuze,nu stiu de ce nu merge .va rog copiati link-ul in explorer si va merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARLANU Posted December 12, 2011 Author Share Posted December 12, 2011 Da,le-am sters pentru ca nu mergeu http://www.filehost.ro/2713580/New_Docu ... ord_3_rar/ este vorba despre etajul final de la Beringer PMX2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlinEX Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Imi cer scuze,nu stiu de ce nu merge .va rog copiati link-ul in explorer si va mergeAti ajuns la sfarsitul Internet-uluiAti ajuns la utlima pagina al Internet-ului. Daca credeti ca aceasta este o eroare, nu este. Sunteti aici, fiindca ati fost online prea mult si/sau n-ati avut nimic mai bun de facut. Va rugam, incercati urmatoarele :Apasati pe (buton-ul 'Get a job') sau incercati inca odata mai tarziu.Puneti mana pe o carte si cititi ceva cum ati vrut de mult timp.Daca mai aveti prieteni: Sunati si iesiti la o bere.Dati click pe "Start", si alegeti Turn Off Computer. Dupa aceea asteptati pina Computerul s-a oprit si iesiti din camera/birou.Daca administartorul de retea dvs. a activat, Microsoft Windows poate examina reteaua dvs. dar nici asta nu va ajuta. Relaxati va! Ca aceasta este intradevar sfarsitul Internetului. Link-ul Detect Network Settings tot nu va ajuta.Daca doriti, faceti click pe Back - dar aceasta va va aduce la pagina dinaintea sfarsitului Internet-ului!Singurele limite ale internet-ului sunt limitele dvs. morale. Acum stingeti computerul si meregti afara sa va jucati.No Errors Found This is the End.asta trebuie sa vad? unde este IC8 in aceasta schema???????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARLANU Posted December 12, 2011 Author Share Posted December 12, 2011 Imi cer scuze,nu stiu de ce nu merge .va rog copiati link-ul in explorer si va mergeAti ajuns la sfarsitul Internet-uluiAti ajuns la utlima pagina al Internet-ului. Daca credeti ca aceasta este o eroare, nu este. Sunteti aici, fiindca ati fost online prea mult si/sau n-ati avut nimic mai bun de facut. Va rugam, incercati urmatoarele :Apasati pe (buton-ul 'Get a job') sau incercati inca odata mai tarziu.Puneti mana pe o carte si cititi ceva cum ati vrut de mult timp.Daca mai aveti prieteni: Sunati si iesiti la o bere.Dati click pe "Start", si alegeti Turn Off Computer. Dupa aceea asteptati pina Computerul s-a oprit si iesiti din camera/birou.Daca administartorul de retea dvs. a activat, Microsoft Windows poate examina reteaua dvs. dar nici asta nu va ajuta. Relaxati va! Ca aceasta este intradevar sfarsitul Internetului. Link-ul Detect Network Settings tot nu va ajuta.Daca doriti, faceti click pe Back - dar aceasta va va aduce la pagina dinaintea sfarsitului Internet-ului!Singurele limite ale internet-ului sunt limitele dvs. morale. Acum stingeti computerul si meregti afara sa va jucati.No Errors Found This is the End.asta trebuie sa vad? unde este IC8 in aceasta schema????????????????Nu imi arede de mistouriAm sa caut alt site unde sa urc fisierul Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARLANU Posted December 12, 2011 Author Share Posted December 12, 2011 http://www.site cu continut explicit.ro/2985092 Imi cer scuze, daca nici cu acesta nu merge rog un moderator sa stearga topicul Link to comment Share on other sites More sharing options...
suat Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 You tried to access the address http://www.site.ro/2985092, which is currently unavailable. Please make sure that the web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page. sper ca nu.s-a terminat cu fileshare-ul gratuit. csutsti pe google girlsshare o sa gasiti pe site o gagica imbracata sumar cu un buton de browse. click pe buton, upload, apoi apare alta gagica cu un link. postati link aici edit. cred ca au fost introduse filtre antireclama, ca urmare nu mai poti posta linuri. imi e greu sa cred ca spam.ro; site.ro sunt site-uri de impartit fisiere Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpavictor Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Marlane , vezi aici cum se pot pune poze pe forum . Salveaza schema in format jpeg si procedeaza ca in link : viewtopic.php?f=59&t=30876Sper sa-ti fie de folos . Daca nu reusesti , inseamna ca nu poti invata nici electronica..........asa ca lasa-te / lasa-ne ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARLANU Posted December 13, 2011 Author Share Posted December 13, 2011 Marlane , vezi aici cum se pot pune poze pe forum . Salveaza schema in format jpeg si procedeaza ca in link : viewtopic.php?f=59&t=30876Sper sa-ti fie de folos . Daca nu reusesti , inseamna ca nu poti invata nici electronica..........asa ca lasa-te / lasa-ne ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARLANU Posted December 13, 2011 Author Share Posted December 13, 2011 Multumesc pentru amabilitate . Link to comment Share on other sites More sharing options...
remus68 Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Amplificarea este fixata de R100/R91; prin T28, T29 se pune R130 in paralel pe R91 si in acest caz, in anumite conditii amplificarea va fi mai mare. IC8 e un comparator cu functia de limitator si in anumite situatii in functionare va micsora semnalul la intrarea lui IC5A.In partea de final schema e clasica: T9, T10, T15, T16 - finali; T13, T14 - prefinali; T11, T12 - limitatoare de curent la iesire; D30, D31, D48 in loc de superdioda; T19 driver (impreuna cu T21) si semnalul vine aplicat de la IC5B care reprezinta de fapt intrarea diferentiala a amplificatorului.IC8, IC5A T28, T29 ar putea lipsi (si piesele aferente), raminind in circuit R81, C50, IC5B, R91, C51, R108, R130. Neraminind in circuit IC8 nu se va mai realiza o limitare a semnalului la intrarea finalului (cu scopul de a preveni ca finalul sa ajunga sa fie supramodulat). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.