Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

nordmende n327ld

dumitru_a

Recommended Posts

am un lcd al parintilor care a inceput de o bucata de timp sa se blocheze pe postul pe care merge si nu mai ia nici o comnanda , poate are cineva schema acestuia si a intilnit asemenea defect , cred posibil condensatori electrolitici dar as dori parerile unor colegi cu mai multa experienta

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dumitru_a

2

• FLORIN IORDACHE

1

• BUGHIU

1

• leoncris

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

am un lcd al parintilor care a inceput de o bucata de timp sa se blocheze pe postul pe care merge si nu mai ia nici o comnanda , poate are cineva schema acestuia si a intilnit asemenea defect , cred posibil condensatori electrolitici dar as dori parerile unor colegi cu mai multa experienta

Da nu ar strica schimbati si condensatorii din sursa/invertor,dar uitati-va totusi si la push-butoane,eventual schimbati-le!!!

nu am gasit notatia sasiului am verificat cu ajutorul esr-metrului condensatorii de pe placa de baza si cea de alimentare tv-ului si am gasit doi cond de 470micro/16v cu esr mare si doi cond de 2.2micro i-am schimbat si tv merge deocamdata mai ramane sa il tin sub observatie