dumitru_a Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 am un lcd al parintilor care a inceput de o bucata de timp sa se blocheze pe postul pe care merge si nu mai ia nici o comnanda , poate are cineva schema acestuia si a intilnit asemenea defect , cred posibil condensatori electrolitici dar as dori parerile unor colegi cu mai multa experienta Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Va salut ! Daca se poate sa ne dati si noua mai multe informatii despre acest tv-u Nordmende n327ld .Asteptam !!! Link to comment
leoncris Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Sasiu ... F8 , cumva ? Link to comment
BUGHIU Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 am un lcd al parintilor care a inceput de o bucata de timp sa se blocheze pe postul pe care merge si nu mai ia nici o comnanda , poate are cineva schema acestuia si a intilnit asemenea defect , cred posibil condensatori electrolitici dar as dori parerile unor colegi cu mai multa experientaDa nu ar strica schimbati si condensatorii din sursa/invertor,dar uitati-va totusi si la push-butoane,eventual schimbati-le!!! Link to comment
dumitru_a Posted December 12, 2011 Author Share Posted December 12, 2011 nu am gasit notatia sasiului am verificat cu ajutorul esr-metrului condensatorii de pe placa de baza si cea de alimentare tv-ului si am gasit doi cond de 470micro/16v cu esr mare si doi cond de 2.2micro i-am schimbat si tv merge deocamdata mai ramane sa il tin sub observatie Link to comment
Recommended Posts